Gratis Online Workout - Total Bodyshape

Welkom bij AALO Opleidingen. Jij hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in een online workout en/of in AALO Opleidingen.

In onderstaande video zie je een gehele AALO Total Bodyshape Workout van een uur inclusief warming-up en  cooldown. AALO Master Trainers Janneke & Darrin laten je kennismaken met choreografieën (Aerobic), oefeningen (Bodyshape), Cardio Vasculair trainen (High Intensity Training). Deze video is opgenomen tijdens de Solid Sound Convention op 8 maart 2015 en onderaan in beeld is de video voorzien van tips, trucs en opmerkingen speciaal voor de beginnende instructeur. Echter instructeurs die meer ervaring hebben zullen uit deze video ook nuttige tips kunnen halen. 

Wil jij ook les gaan geven? Of geef je nu gestandaardiseerde programma's en wil jij je verder ontwikkelen? Of misschien is het geven van steplessen wel iets voor jou?
Bekijk ons aanbod en alle mogelijkheden voor jou als groepsfitness instructeur. Voor zowel beginners als gevorderden hebben wij verschillende opleidingen.

Bekijk het aanbod

 

 

Bedankt voor het kijken naar de video en je interesse in AALO, wij hopen je geïnspireerd te hebben. - IPMRESS YOURSELF –