Solid Sound Convention

Solid Sound is de grootste en mooiste eendaagse conventie van Europa. 11 maart 2018 kun je meedoen met waanzinnige groepslessen in alle disciplines. Van dance tot steps, van high low tot hiphop, van pilates tot yoga, van functional training tot de nieuwste trends en nog veel meer.

AALO heeft als hoofdsponsor een eigen AALO Room waar AALO-presenters van topniveau waanzinnige workshops geven. Ook op het grote podium zijn onze internationale AALO-presenters actief.

De Solid Sound Convention heeft internationaal een grote naam en presenters vanuit de hele wereld hebben de wens om op deze conventie les te mogen geven. Hierdoor is er tijdens iedere conventie weer een aanbod van de beste lesgevers uit de gehele wereld. Nederland staat met zijn presenters aan de top van de wereld en is daarmee ook goed vertegenwoordigd tijdens deze conventie.

Deze conventie is voor iedereen die lesgeeft of als je fanatiek groepslessen volgt. Naast de beleving heeft de conventie ook educatieve waarde.

Je kunt je aanmelden via onderstaande link. Via de website kun je ook een overzicht van het programma bekijken.\

Klik hier voor meer info en inschrijven.

Bekijk hieronder de video's van onze internationale AALO Presenters Janneke Bakker & Lars Schuijling (Larz) tijdens Solid Sound 2017.