AALO Step Event - Outdoor edition

AALO Step Event - Outdoor edition in het kort:

  • Doel: Beleving, Ervaren, Leren, Toffe dag!
  • Locatie: Nieuwegein
  • Eerst mogelijke startdatum: 26-11-2017
  • Duur: 1 opleidingsdag
  • Lesgeld: € 55,00 inclusief studiemateriaal
Schrijf je nu direct in
AALO Step Event

AALO STEP EVENT 5 juni 2017, OUTDOOR EDITION

Met trots presenteert AALO de derde editie van het succesvolle step event, dat wij twee keer per jaar organiseren. 

Onze gezamenlijke doelstelling is het faciliteren en opleiden van goede instructeurs. Of je nou een stepfreak, beginnende stepper, gevorderd of beginnend instructeur bent, je gaat gegarandeerd naar huis met een bak energie en inspiratie. Naast ready to steal choreografieën, bieden wij ook een gratis workshop aan, waarmee we jou als instructeur (of geïnteresseerde) nieuwe tips en trics meegeven voor het geven van nóg beter (step) onderwijs. Daarnaast bieden wij een podium aan nieuw talent. Het wordt hoe dan ook een waanzinnige dag voor de echte step fan.

 


Tijden, locaties en data

Het beloofd een waanzinnig feestje te worden en we gaan ervan uit dat het super mooi weer wordt! Aan de waanzinnige line-up zal het in ieder geval niet liggen.

10.30 inchecken
11.00 Aneudi Cabral
12.00 Janneke Bakker
13.00 Lunch
13.45 workshop Janneke Bakker / Lars Schuiling
14.30 Step Battle Britt Roovers (Rookie contest 2017)
15.00 Step Balltle Reinder Cloin (Rookie contest 2017)
15.30 Lars Schuiling

De locatie is Atletiekbaan Overvecht aan de Franciscusdreef 4 in Utrecht. Mocht de weervoorspelling toch regen aangeven dan wijken we uit naar Sporthal Merwestein aan het Merweplein 1 in Nieuwegein.

PRESENTERS

Janneke is AALO Master Trainer en performt vaak op nationale en internationale conventies. Janneke is regelmatig in het buitenland te vinden om inspiratie op te doen bij (sport) evenementen. Janneke participeert tevens in het ontwikkelteam van AALO en zij heeft er mede voor gezorgd dat de stepopleidingen van AALO naar een nog hoger platform zijn gebracht en didactisch geheel van deze tijd zijn. Janneke zal een technisch hoogwaardige les neerzetten met een hoog fun gehalte! De les wordt gegarandeerd leerzaam, maar ook zeer energiek en met te gekke muziek. 

janneke 

Larz is Nike Elite Trainer en AALO Master Trainer. Larz gaf al steplessen toen de meesten van ons nog dachten dat steppen iets was op twee wielen. Lars is de bedenker en ontwikkelaar van een evolutionaire en geheel eigen step stijl. We kunnen een heel lange introductie maken, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat je nog nooit een les hebt gevolgd bij Lars, deze man is namelijk altijd op iedere conventie in het binnen- en buitenland te vinden. Wordt het toch je eerste keer, dan zal je deze belevenis in ieder geval nooit meer vergeten!

lars

 

Aneudi Cabral is zeker geen onbekende. De meeste mensen kennen hem als de inspirerende Latin Goeroe. Op vele internationale conventies geeft Aneudi dance workouts. Wat de meeste mensen niet weten is dat Aneudi ook een fanatiek stepper is en dat hij zijn Latin dans stijl integreert in te gekke step choreo's. Aneudi mag zeker niet ontbreken op dit outdoor Step Event, omdat hij op de zon zal laten schijnen.

aneudi

Rookie 2017, wie deze workout gaat verzorgen is nu nog niet bekend. De wedstrijd/ verkiezing 'AALO Rookie of the Year - upcoming presenter' is nog in volle gang. Wie het ook wordt, het is een winnaar en daarom zal de workout hoe dan ook een feestje worden...... Spannend! 


Kosten

Deze dag kost normaal € 65, dit is inclusief de vier workouts, een workshop en inclusief lunch! Voor nu geldt een vroegboekkorting van slechts € 55


Impressie AALO Step Events 

IrisDanny 3Janneke 7prijs rookie 2publiek 2publiek 7Workshop Layering 9publiekWorkshop layering 3publiek 8EraldoDanny

 

 

Schrijf je direct in...

of vraag meer informatie aan! Klik hier.