Barbell Pivot Trainer

Vanaf €99

Barbell Pivot Trainer in het kort:

Aan de slag als Barbell Pivot Trainer

Barbell pivot-training, ook wel landmine training genoemd, kan worden gezien als een overgangsfase van tweedimensionaal naar driedimensionaal trainen. Door het verkrijgen van deze nieuwe dimensie worden er tal van nieuwe oefeningen en toepassingen toegevoegd aan het huidige arsenaal van jou als trainer.

Barbell pivot-trainen biedt een toegevoegde waarde voor het behalen van resultaat, zowel voor de personal trainer, coach en fitnessprofessional als voor de krachttrainer bij spelsporten.

Deze eendaagse barbell pivot-training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Tijdens de barbell pivot-training leer je onder andere wat de voordelen zijn van driedimensionaal trainen en hoe je hiervan optimaal gebruik kunt maken.

Inhoud van de AALO-opleiding Barbell Pivot Trainer

Tijdens de AALO-opleiding Barbell Pivot Trainer komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • de toegevoegde waarde van barbell pivot training;
  • core training;
  • oefeningen/combinaties;
  • doelgroepen/toepassingen.

De barbell pivot-opleiding is onmisbaar voor iedere fitnessprofessional en personal trainer die meer uit zijn of haar training wil halen. Na het volgen van deze eendaagse barbell pivot-training bestaat de mogelijkheid om tegen een gereduceerd bedrag een draagbare pivot (drop in) aan te schaffen. Je kunt dan direct aan de slag.

Barbell pivot-training: de perfecte combinatie van functionaliteit en plezier!

Tijden, locaties en data

De AALO-opleiding Barbell Pivot Trainer bestaat uit één opleidingsdag.

Hieronder vind je een overzicht van de regio(s), voorkeurslocaties en startdata. 

Utrecht
Barbell Pivot Trainer Lestijden
Opleidingsdag 1 zo 15-12-2019 10:00 - 17:00 uur

Voorkeurslocatie

AALO is een landelijke organisatie. Opleidingen worden binnen één of meerdere Regio’s aangeboden. Kies een Regio die het best bij je past en schrijft je in voor jouw voorkeurslocatie binnen deze regio. Binnen de regio probeert AALO altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de door jou opgegeven voorkeurslocatie. De voorkeurslocatie met de meeste inschrijvingen gaat door. Houd daarom rekening dat de opleiding op een andere locatie plaats zou kunnen vinden dan jouw voorkeurslocatie. Uiteraard proberen we de extra reistijd altijd zo kort mogelijk te houden.

Uiterlijk 14 dagen voordat je opleiding van start gaat ontvang je een e-mail met daarin de definitieve locatiegegevens en tijden. Je kunt de informatie ook vinden in je digitale leeromgeving.

Studiebelasting, examen en stage

Tijdens deze AALO-opleiding hoef je geen stage te lopen. De AALO-opleiding Barbell Pivot Trainer is een eendaagse opleiding ter aanvulling van je al opgedane kennis. Er is geen examen gekoppeld aan deze barbell pivot-opleiding. Je ontvangt een officieel AALO-certificaat van deelname.

Branche-erkend certificaat

Na het succesvol afronden van de AALO-opleiding Barbell Pivot Trainer ontvang je een branche-erkend certificaat/bewijs van deelname. Met dit certificaat op zak kun je aan de slag bij elke sportclub in Nederland en België. Het branche-erkende certificaat kent nog meer voordelen:

  • Het certificaat is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs.
  • Het certificaat staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.

Het lesgeld voor de AALO-opleiding Barbell Pivot Trainer bedraagt € 99,00. Dit is inclusief het studiemateriaal. Daarnaast krijg je de gelegenheid om met hoge korting een of meerdere pivots aan te schaffen.

Doorstuderen na deze opleiding

Heb je de opleiding Barbell Pivot Trainer afgerond en wil je je verder ontwikkelen? De opleidingen binnen de AALO Fitness Academie bevatten de perfecte vervolgopleidingen.