Coördinator Fitness Segment

Vanaf €299

Coördinator Fitness Segment in het kort:

Aan de slag als Coördinator Fitness Segment

Deze opleiding is geschikt voor iedere fitnessprofessional die de ambitie of de kans heeft om binnen een sportschool afdelingscoördinator te worden voor het fitnesssegment. 

Inhoud van de AALO-opleiding Coördinator Fitness Segment

Tijdens deze thuisstudieopleiding leer je de belangrijkste taken van een coördinator fitnesssegment. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de fitnesstrainers, het plannen en het maken van werkroosters. Ook ben je primair aanspreekpunt voor klanten en medewerkers binnen het fitnesssegment. Daarnaast lever je een bijdrage aan het marketingproces en de groei van het fitnesssegment. Retentiemanagement is ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden evenals het coachen en aansturen van de fitnesstrainers.

Studiebelasting, examen en stage

Tijdens de AALO-opleiding Coördinator Fitness Segment loop je geen stage en hoef je geen examen te doen.

Branche-erkend certificaat

Na het succesvol afronden van de AALO-opleiding Coördinator Fitness Segment ontvang je een branche-erkend certificaat. Met dit certificaat op zak kun je aan de slag bij elke sportclub in Nederland en België. Het branche-erkende certificaat kent nog meer voordelen:

  • Het certificaat is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs.
  • Het certificaat staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.

Het lesgeld voor de opleiding Coördinator Fitness segment bedraagt € 299,00.

Doorstuderen na deze opleiding

Heb je de AALO-opleiding Coördinator Fitness Segment afgerond en wil je je verder ontwikkelen? Neem eens een kijkje bij de andere opleidingen van AALO Fitness Academie.