Kettlebell Expert Pakket

Vanaf €347

Kettlebell Expert Pakket in het kort:

Aan de slag als Kettlebell Expert

Trainen met een kettlebell is een van de effectiefste trainingsvormen, als je de kettlebell op de juiste manier gebruikt. Te vaak wordt een kettlebell nog gebruikt voor oefeningen die ook kunnen worden gedaan met een halter of dumbell. Dat is zonde, want met een kettlebell kun je zoveel meer. Tegelijkertijd schuilt hierin ook het gevaar. Als een kettlebell op een verkeerde manier wordt gebruikt, is de kans op een blessure of letsel groot. Het is dus noodzakelijk dat het materiaal op de juiste manier en met de juiste techniek wordt gebruikt. Als trainer moet je namelijk ook nog eens het goede voorbeeld geven tijdens de kettlebell training.

AALO biedt de opleidingen Kettlebell Level 1 t/m 3 aan. Met dit pakket neem je alle drie de opleidingsdagen in een keer af waardoor je niet alleen een flinke korting krijgt, maar ook zeker bent van een plaats in de vervolgopleidingen.

AALO Plannings Wizard
Of bekijk het overzicht van alle opleidingsdata. Klik hier.
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Kettlebell Expert Pakket

Inhoud van het Kettlebell Expert Pakket

Het Kettlebell Expert pakket bestaat uit 3 lesdagen waarin je wordt opgeleid tot een ervaren professional op het gebied van kettlebell training. Je legt voor alle afzonderlijke opleidingen een theorie examen af. Na afloop kun je direct aan de slag als kettlebell expert.

Kettlebell Trainer Level 1

Na deze opleiding ben je in staat om alle mogelijke oefeningen met een kettlebell veilig en goed uit te voeren en in te bouwen in trainingen. Daarnaast ben je in staat om jouw klant(en) optimaal te begeleiden tijdens een kettlebell training en kun je inschatten welk gewicht van een kettlebell voor jouw klant noodzakelijk is. Progressie en regressie komen in deze opleiding veelvuldig aan bod.

Kettlebell Trainer Level 2

Na het volgen van deze kettlebel opleiding ben je in staat om alle mogelijke oefeningen met een kettlebell veilig en goed uit te voeren en in te bouwen in trainingen, inclusief progressie en regressie. In deze opleiding leer je kijken naar de beweging van jouw klant en deze technisch te verbeteren. Dit alles gebaseerd op de 5 grond motorische vaardigheden. Naast het analyseren van de bewegingen leer je veel over anatomie en movement preparation. Ook de eigen vaardigheid van het werken met een kettlebell wordt vergroot. Hierdoor ben je in staat om jouw klant(en) optimaal te begeleiden tijdens een kettlebell training.

Kettlebell Trainer Level 3

Na deze opleiding ben je in staat om alle mogelijke oefeningen met een kettlebell veilig en goed uit te voeren en in te bouwen in trainingen. Instrueren van klanten, het aanleren van de perfecte techniek en het analyseren van jouw klant zijn het speerpunt van deze opleiding. Tijdens deze opleiding leer je een uitgebreide bewegingsanalyse te maken. Hierin stel je vast welke spiergroepen getraind moeten worden om hier vervolgens de training op af te stellen. Ook het veilig werken met een kettlebell en het voorkomen van blessures staat hoog in het vaandel. Wil jij je ontwikkelen tot een echte specialist voor het gebruik van kettlebells in jouw trainingen? Dan is de Kettlebell Trainer opleiding Level 3 een must om te volgen! 

Tijden, locaties en data

Het Kettlebell Expert Pakket bestaat uit drie opleidingsdagen, de examens neem je in jouw eigen digitale leeromgeving af.

De eerste opleiding in dit pakket is Kettlebell Trainer Level 1. Je vindt hieronder de eerstvolgende startdata voor Kettlebell Trainer Level 1.

Utrecht
Kettlebell Trainer Level 1 Lestijden
Opleidingsdag 1 zo 09-02-2020 10:00 - 17:00 uur

Voorkeurslocatie

AALO is een landelijke organisatie. Opleidingen worden binnen één of meerdere Regio’s aangeboden. Kies een Regio die het best bij je past en schrijft je in voor jouw voorkeurslocatie binnen deze regio. Binnen de regio probeert AALO altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de door jou opgegeven voorkeurslocatie. De voorkeurslocatie met de meeste inschrijvingen gaat door. Houd daarom rekening dat de opleiding op een andere locatie plaats zou kunnen vinden dan jouw voorkeurslocatie. Uiteraard proberen we de extra reistijd altijd zo kort mogelijk te houden.

Uiterlijk 14 dagen voordat je opleiding van start gaat ontvang je een e-mail met daarin de definitieve locatiegegevens en tijden. Je kunt de informatie ook vinden in je digitale leeromgeving.

Studiebelasting, examen en stage

Ieder Level wordt afgesloten met een theorie examen, welke je op je eigen gewenste tijdstip afneemt in de digitale leeromgeving. Na het laatste theorie examen kun je deelnemen aan het praktijkexamen. 

Branche-erkend diploma

Na het succesvol afronden van het AALO Kettlebell Expert Pakket ontvang je een branche-erkend diploma Kettlebell Expert. Het branche-erkende diploma kent nog meer voordelen:

  • Het diploma AALO Kettlebell Expert is erkend door de branchevereniging voor beroepsopleiders (NRTO).
  • Het diploma AALO Kettlebell Expert staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.

Het lesgeld voor het Kettlebell Expert Pakket bedraagt € 347,00. Dit is inclusief studiemateriaal. Jouw korting bedraagt € 50.
Het examengeld voor het Kettlebell Expert pakket bedraagt € 99,00. Dit is inclusief drie theorie examens, registratie en een diploma. Jouw korting op het examengeld bedraagt € 48.

Doorstuderen na deze opleiding

Heb je het Ketllebell Expert Pakket afgerond en wil je je verder ontwikkelen? De opleidingen binnen de AALO Fitness Academie zijn een perfecte vervolgopleiding.