Kettlebell Trainer Level 3

Vanaf €199

Kettlebell Trainer Level 3 in het kort:

Aan de slag als Kettlebell Trainer

Trainen met een kettlebell is een van de effectiefste trainingsvormen, mits je de kettlebell op de juiste manier gebruikt. In de volledige opleiding Kettlebell Expert leiden wij je op tot een specialist in het gebruik van kettlebells in jouw trainingen. Het uitleggen van bewegingen, analyseren van klanten en het verbeteren van de uitvoeringen, alles komt aan bod in deze uitgebreide opleiding. 

Inhoud van de eendaagse AALO Kettlebell Trainer Level 3

AALO biedt jou, in samenwerking met Lifemaxx, de opleiding tot Kettlebell Expert aan. Deze opleiding bestaat uit 3 levels van elk 1 opleidingsdag. Na deze kettlebell opleiding ben je in staat om alle mogelijke oefeningen met een kettlebell veilig en goed uit te voeren en in te bouwen in trainingen. Instrueren van klanten, het aanleren van de perfecte techniek en het analyseren van jouw klant zijn het speerpunt van deze opleiding. Tijdens deze opleiding leer je een uitgebreide bewegingsanalyse te maken. Hierin stel je vast welke spiergroepen getraind moeten worden om hier vervolgens de training op af te stellen. Ook het veilig werken met een kettlebell en het voorkomen van blessures staat hoog in het vaandel. Wil jij je ontwikkelen tot een echte specialist voor het gebruik van kettlebells in jouw trainingen? Dan is deze opleiding een must om te volgen! 

  • Twijfel niet en volg de kettlebell opleiding! Na het volgen van deze opleiding kun je een breder aanbod van trainingen geven. 
  • Indien je een of meerdere kettlebells hebt aangeschaft bij Lifemaxx, ontvang je een speciale korting voor de kettlebell opleiding. Gebruik hiervoor de kortingscode die je bij Lifemaxx hebt ontvangen.

Tijden, locaties en data

De AALO Kettlebell Trainer Level 3 bestaat uit 1 opleidingsdag en een praktijkexamen dag. De opleidingsdag wordt afgesloten met een theorie examen.

Hieronder vind je een overzicht van de regio(s), voorkeurslocaties en startdata. 

Nieuwegein
Kettlebell Trainer Level 3 Lestijden
Opleidingsdag 1 vr 01-11-2019 09:00 - 16:00 uur
Opleidingsdag 2 vr 08-11-2019 09:00 - 16:00 uur
Utrecht
Kettlebell Trainer Level 3 Lestijden
Opleidingsdag 1 zo 29-03-2020 10:00 - 17:00 uur
Opleidingsdag 2 zo 05-04-2020 10:00 - 17:00 uur

Voorkeurslocatie

AALO is een landelijke organisatie. Opleidingen worden binnen één of meerdere Regio’s aangeboden. Kies een Regio die het best bij je past en schrijft je in voor jouw voorkeurslocatie binnen deze regio. Binnen de regio probeert AALO altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de door jou opgegeven voorkeurslocatie. De voorkeurslocatie met de meeste inschrijvingen gaat door. Houd daarom rekening dat de opleiding op een andere locatie plaats zou kunnen vinden dan jouw voorkeurslocatie. Uiteraard proberen we de extra reistijd altijd zo kort mogelijk te houden.

Uiterlijk 14 dagen voordat je opleiding van start gaat ontvang je een e-mail met daarin de definitieve locatiegegevens en tijden. Je kunt de informatie ook vinden in je digitale leeromgeving.

Studiebelasting, examen en stage

Ieder Level wordt afgesloten met een theorie examen, welke je op je eigen gewenste tijdstip afneemt in de digitale leeromgeving. Na het laatste theorie examen kun je deelnemen aan het praktijkexamen. 
Na het afleggen en behalen van alle drie de levels en het praktijkexamen ontvang je het diploma Kettlebell Expert.

Branche-erkend diploma

Na het succesvol afronden van de AALO Kettlebell Trainer Level 3 ontvang je een branche-erkend diploma. Het branche-erkende diploma kent nog meer voordelen:

  • Het diploma AALO Kettlebell Expert is erkend door de branchevereniging voor beroepsopleiders (NRTO).
  • Het diploma AALO Kettlebell Expert staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.

Het lesgeld voor de Kettlebell Level 3 opleiding bedraagt € 199,00. Het theorieexamen bedraagt €49,00.

Doorstuderen na deze opleiding

Vul je AALO Kettlebell Trainer Level 3 direct aan met een van de specialistische opleidingen van de AALO Fitness Academie.