Workshop Programming

Workshop Programming in het kort:

  • Kosten: € 79,00 inclusief studiemateriaal
Schrijf je nu direct in
SAQ Trainer

a goal without a plan is just a dream

WORKSHOP VOOR PROFESSIONALS

Virgil Spier is voormalig Olympisch atleet en kent de klappen van de topsport zweep als geen ander. Tegenwoordig is hij succesvol coach, personal trainer en AALO Master Trainer.

Samen met AALO heeft Virgil een methodiek ontwikkeld, waarbij je trainingsvormen uit de topsport gebruikt zonder zelf topsporter te hoeven zijn. Virgil biedt je een nieuwe kijk op coaching & training en maakt gebruik van cross-over trainingsvormen. Oftewel iedere sport, of het nu individueel-, duur-, of teamsport is, heeft overlappende trainingsvormen. En toch wordt er in de sportwereld erg weinig onderling gedeeld. Het wiel wordt (te) vaak opnieuw uitgevonden.

Virgil houdt van interactie en discussie. Hij heeft veel ervaring, maar niet alle wijsheid in pacht. Zijn doel en passie is om zijn kennis over te dragen aan de professional, maar zeker ook om zelf wat te leren van de professional, oftewel van jou!

Virgil biedt bijna maandelijks workshops aan, vaak ondersteund door andere specialisten en topsporters. Deze workshop is genaamd: Programming, a goal without a plan is just a dream

Hier gaat het over het concept van periodisering. Lees hier Virgil's Blog om exact te weten wat de inhoud is van deze interessante workshop.

De workshop 'a goal without a plan' wordt gehouden op zaterdag 13 mei in Amsterdam (Science Park).

 

 

Schrijf je direct in...

of vraag meer informatie aan! Klik hier.