Goede voornemens

Daag jezelf uit met een opleiding van AALO. 2023 wordt jouw jaar!

Heb jij weer goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen, uitdagingen en doelen. Maak dit jaar écht werk van jouw dromen en volg een opleiding die je daarbij helpt. Wil je aan de slag als professional in de fitness- en healthbranche? Of zie jij een toekomst in het lesgeven van yoga en pilates? Met een diploma op zak sta jij een stuk sterker in de markt. 

Quick start: Fitness Trainer A

Begin dit jaar goed en behaal het diploma Fitness Trainer A. Dé basis voor iedere professional in de fitness- en healthbranche. Meld je aan voor het opleidingspakket Fitness Trainer A en volg de Level 1 en Level 2 Fitness Trainer. Zaterdag 14 januari kun je al starten. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer startmomenten.

Bekijk alle startdata van het opleidingspakket Fitness Trainer A

Yoga

Ook binnen de Yoga Academie starten een aantal klassen vroeg in het jaar. Zo kan je bijvoorbeeld op 3 februari starten met het complete 200-uurs traject om Yoga Teacher te worden. Onze yoga-opleiding zijn bovendien erkend door de Yoga Alliance. Wil je liever starten met losse modules? Check dan onderstaande data:

Personal Trainer in 4 stappen

Aan de slag als Personal Trainer? Wij leggen je graag uit hoe je start en welke opleidingen je het beste kunt volgen.

AALO-opleidingen Fitness Trainer (Level 1) en Fitness Trainer (Level 2) vormen samen een goede basis voor iedere fitness professional. Het diploma van beide opleidingen samen komt overeen met het diploma Fitnesstrainer A. De levels 3 en 4, Master Trainer en Personal trainer, vormen samen Fitnesstrainer B. Na afronding van level 1 t/m 4 mag jij jezelf officieel een gediplomeerd Personal Trainer noemen!

Fitness Trainer

Level 1

Fitness JAN 2352

 

Small Group Trainer

Level 2

Algemeen JAN 2683

 

Fitness Master

Level 3

Kettlebell JAN 2312 Focus trainer

 

Personal Trainer 

Level 4

Fitness JAN 2399

Direct starten? Kies hier jouw startdatum en schrijf je in voor ons Personal Trainer Pakket.

Kies je startdatum