Allround Fight Pakket

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen!

Allround Fight Pakket in het kort:

Schrijf je nu direct in
allround fight pakket

Allround Fight Pakket

Met het Allround Fight Pakket van AALO word je binnen negen opleidingsdagen en drie examendagen opgeleid tot een allround groepsfitness-fightinstructeur met de nodige bagage. Het Allround Fight Pakket bestaat uit de opleidingen AALO Fight Cardio, Fight Kickbag en Fight Kickboxing. Door deze drie opleidingen als pakket te volgen ontvang je een totaal korting van € 150 

AALO Plannings Wizard
Of bekijk het overzicht van alle opleidingsdata. Klik hier.
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Allround Fight Pakket

ufw logo embossed

Na het slagen voor je examens ontvang je UFW diploma’s voor alle drie de opleidingen. Met deze UFW-diploma’s op zak ben je interessant voor alle sportclubs en fitnesscentra in Nederland en België.

Bekijk deze video en ontdek alles over het studeren bij AALO. 


Fight Cardio

kardo embossed 01

Als je wilt lesgeven als groepsfitness instructeur in vechtsporttechnieken op opzwepende muziek, dan is deze opleiding precies wat je zoekt. Je leert je klanten door middel van trap-, knie- en stoottechnieken te werken aan hun conditie en spieruithoudingsvermogen. Je bent de perfecte coach en haalt het uiterste uit je klanten, zowel fysiek als mentaal. Fight Cardio is te vergelijken met het vroegere Tae Bo of met Body Combat®, alleen is deze opleiding geheel van deze tijd en wordt freestyle onderwezen. Deze opleiding is ontwikkeld om op te leiden tot groepsfitness Fight Cardio instructeur.

De AALO-opleiding Fight Cardio is een uitstekende opleiding om freestyle fightlessen te geven, maar is ook een perfecte voorbereiding op lessen KickFun®, Kickbag, Bkick, Bodycombat® en ClubBattle®. Wil jij leren cueën, fightlessen opbouwen en leren coachen? Start dan nu met de AALO-opleiding Fight Cardio!


Fight Kickbag 

kickbag embossed

De AALO-opleiding Fight Kickbag Instructor is ontwikkeld voor iedereen die als groepsfitness instructeur conditionele lessen wilt geven op zogenaamde kickbags. Dit zijn verplaatsbare bokszakken en worden regelmatig gebruikt op sportscholen in de groepsfitness zaal. Deze opleiding is zonder vooropleiding te volgen, maar is ook een uitstekende aanvulling op de opleiding Fight Cardio. Tijdens de opleiding Fight Kickbag Instructor leer je, net als bij de Fight Cardio-opleiding, door middel van trap-, knie- en stoottechnieken te werken aan je conditie en spieruithoudingsvermogen. Het grote verschil is dat je gebruikmaakt van een kickbag (een verplaatsbare bokszak). Kickbag is onder vele namen bekend in de branche zoals Kick & Fun®. Het verschil met de AALO-opleiding Fight Kickbag Instructor is dat je verder geen licentie nodig hebt. In drie dagen leer je de juiste methodieken en technieken om als kickbaginstructeur aan de slag te gaan. Een sportschool heeft ook geen licentie nodig, en dat betekent dat deze workout op iedere sportschool gegeven kan worden.


Fight Kickboxing

kickboxing embossed

De AALO Fight Kickboxing is een volledig nieuwe opleiding binnen AALO Fight opleidingen en uitermate geschikt voor Personal Trainers en Groepsfitness instructeurs. Kickboksen is hot en steeds meer mensen willen op recreatieve wijze genieten van deze effectieve trainingsvorm. UFW bracht samen met AALO in 2015 een uniek concept op de markt die kickboksen toegankelijk maakt voor een brede doelgroep, een hoge belevingswaarde heeft en perfect pas binnen de fitnesscultuur. Je traint als een kickbokser, maar dan zonder het sparren en/of lichaamscontact. 


Tijden, locaties en data

De AALO-opleiding Fight Cardio, Kickbag en Kickboxing bestaan ieder uit drie opleidingsdagen en drie examendagen. 

Voorkeurslocatie
Je schrijft je in op jouw voorkeurslocatie. AALO probeert altijd zoveel mogelijk rekening te houden met jouw opgegeven voorkeurslocatie. Houd er echter rekening mee dat de opleiding op een andere locatie plaats zou kunnen vinden. Uiteraard proberen we de extra reistijd altijd zo kort mogelijk te houden.

In de week voordat je opleiding van start gaat ontvang je een e-mail met daarin de definitieve locatiegegevens en tijden. 

Hieronder vind je een overzicht van de leslocaties en startdata.

De eerste opleiding in dit pakket is Fight Cardio. Je vindt hieronder de eerstvolgende startdata voor Fight Cardio.


Examen

De opleidingen worden afgesloten met een praktijkexamen. Het praktijkexamen wordt afgenomen door een officiële UFW-examinator onder toezicht van een examencommissie.


Branche-erkend diploma

De AALO Fight opleidingen zijn erkend door de internationale overkoepelende Fitness Fight organisatie UFW. Na het behalen van je AALO Fight diploma's is het mogelijk je te registreren in het UFW register. Na het registreren:

  • Ontvang je driemaal een internationaal certificaat
  • Krijg je per 2 maanden een complete lesvoorbereiding voor alle drie de modules
  • Sta je officieel geregistreerd op de UFW site
  • Mag je gratis techniek workshops volgen.
  • Krijg je na je opleiding extra ondersteuning in je lesvoorbereiding en blijf je altijd up-to-date!

Met dit diploma op zak kun je direct aan de slag. Het branche-erkende diploma kent nog meer voordelen:

  • Het diploma is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs.
  • Het diploma staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.
  • UFW is internationaal erkend.
  • Klik hier voor meer informatie omtrent UFW


Kosten

Het lesgeld voor het Allround Fight Pakket bedraagt € 799,00. Dit is inclusief het studiemateriaal. De examenkosten bedragen € 247,00.


Studeren bij AALO

Bekijk deze video en ontdek alles over het studeren bij AALO.


Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Voor Allround Fight Pakket kun je voor het fiscale jaar 2018 bijvoorbeeld € 413,92 terugvragen van de belasting!*

* Dit rekenvoorbeeld geldt als indicatie bij ineens betaling van de opleiding met de hoogste belastingschaal van 52% en is alleen van toepassing als de opleiding aansluit bij je beroep of toekomstige beroep. Bekijk voor meer informatie de AALO Belastingtool.

Schrijf je direct in...

of vraag meer informatie aan! Klik hier.