Hip Hop Instructeur

Vanaf €549

Hip Hop Instructeur in het kort:

Aan de slag als Hip Hop & Streetdance Instructeur

Wil jij je specialiseren als Hip Hop of Streetdance instructeur? Dan is deze vernieuwde AALO-opleiding zeker iets voor jou. Via de unieke methodiek leer je om zowel eenvoudige als gevorderde Urban Dance choreografieën te maken en aan te leren. En deze opleiding wordt gegeven door Master Trainer Siobhan Welling! Meld je aan en word Hip Hop of Streetdance docent!

hip hop

Why walk when you can dance!

Studieprogramma

Wat leer je?

Met de AALO-opleiding Hip Hop Instructeur leer je de juiste methodieken om Hip Hop- en Streetdancelessen te kunnen geven. Je werkt aan je eigen dance skills en weet hoe je jouw passie en plezier overbrengt op de groep.

Onderwerpen:

 • Werken met cueing;
 • werken op muziek;
 • bewegingsrepertoire;
 • lesopbouwmethoden;
 • communicatie;
 • entertainment;
 • choreografieën maken.

Les van de beste docenten

Onze opleidingen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ontwikkeld door specialisten uit het vakgebied met jaren (buitenland)ervaring. Je krijgt les van de beste Master Trainers, met enorme passie voor het vak die veel praktijkervaring meenemen tijdens het geven van de lessen.

Studieadviseur Luuk

"Heb je vragen? Ik en de andere AALO-studieadviseurs staan voor je klaar!"

Klik hier

Tijden, locaties en data

De AALO-opleiding Hip Hop Instructeur bestaat uit vier opleidingsdagen en een digitaal examen.

Hieronder vind je een overzicht van de regio(s), voorkeurslocaties en startdata. 

Binnenkort verschijnen hier de nieuwe opleidingsdata. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Wil je de gids ontvangen? 


Om je beter te kunnen helpen bij je studiekeuze kunnen we contact met je opnemen. Door dit formulier te versturen geef je hier toestemming voor. Ook ontvang je onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd afmelden wanneer je wilt.

Voorkeurslocatie

Bij AALO geef je jouw voorkeurslocatie op. Soms kan het gebeuren dat  de opleiding op een andere locatie plaatsvindt dan jouw voorkeurslocatie. Mocht dit gebeuren informeren we je hierover. En we proberen de extra reistijd natuurlijk altijd zo kort mogelijk te houden.

Branche-erkend diploma

Na het succesvol afronden van de AALO-opleiding Hip Hop Instructeur ontvang je een branche-erkend diploma. Met dit diploma op zak kun je aan de slag als Hip Hop of Streetdance docent bij elke sportclub in Nederland en België. Het branche-erkende diploma kent nog meer voordelen:

 • Het diploma is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs.
 • Het diploma staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
 • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.

Examen

De opleiding tot Hip Hop en Streetdance instructeur wordt afgesloten met een digitaal examen.

Wat kost deze opleiding?

Het lesgeld voor de AALO-opleiding Hip Hop Instructeur bedraagt € 549,00. Dit is inclusief het studiemateriaal. Het examengeld bedraagt € 99,00.

Vraag een offerte aan

Doorstuderen na deze opleiding

Heb je de AALO-opleiding Hip Hop Instructeur afgerond en wil je je verder ontwikkelen? De opleiding Kids Instructeur is de perfecte vervolgopleiding.

Voordelige pakketten

€ 1.317,- € 1.058,- € 259,- voordeel

Het Allround Groepsles Instructeur pakket leidt je op tot groepsles instructeur met een stevige bagage aan kennis en ervaring. Je volgt in korte tijd de volgende drie AALO-opleidingen:

 • Basis Groepsles Instructeur
 • Total Bodyshape Instructeur
 • Step Instructeur Level 1
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Allround Groepsles Instructeur