Hip Hop Instructeur

Hip Hop Instructeur in het kort:

Schrijf je nu direct in
hip hop instructor header

Hip Hop Instructeur

Wil jij je specialiseren als hiphop- of streetdance-instructeur? Dan is deze vernieuwde AALO-opleiding zeker iets voor jou. Via de unieke methodiek leer je om zowel eenvoudige als gevorderde hiphopchoreografieën te maken en aan te leren. En deze opleiding wordt gegeven door Master Trainer Sheldon Christiaan


Inhoud van de AALO-opleiding Hip Hop Instructeur

Met de AALO-opleiding Hip Hop Instructeur leer je de juiste methodieken om een hiphoples te kunnen geven.

  • werken met cueing;
  • werken op muziek;
  • bewegingsrepertoire;
  • lesopbouwmethoden;
  • communicatie;
  • entertainment;
  • choreografieën maken.

Tijden, locaties en data

De AALO-opleiding Hip Hop Instructeur bestaat uit vier opleidingsdagen en een digitaal examen.

Voorkeurslocatie:
AALO is een landelijke organisatie. Opleidingen worden binnen één of meerdere Regio’s aangeboden. Kies een Regio die het best bij je past en schrijf je in voor jouw voorkeurslocatie binnen deze regio. Binnen de regio probeert AALO altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de door jou opgegeven voorkeurslocatie. De voorkeurslocatie met de meeste inschrijvingen gaat door. Houd daarom rekening dat de opleiding op een andere locatie plaats zou kunnen vinden dan jouw voorkeurslocatie. Uiteraard proberen we de extra reistijd altijd zo kort mogelijk te houden.

Uiterlijk 14 dagen voordat je opleiding van start gaat ontvang je een e-mail met daarin de definitieve locatiegegevens en tijden. Je kunt de informatie ook vinden in je digitale leeromgeving.

Hieronder vind je een overzicht van de regio(s), voorkeurslocaties en startdata. 


Examen

De opleiding wordt afgesloten met een digitaal examen.


Doorstuderen?

Heb je de AALO-opleiding Hip Hop Instructeur afgerond en wil je je verder ontwikkelen? De opleiding Kids Instructeur is de perfecte vervolgopleiding.


Branche-erkend diploma

Na het succesvol afronden van de AALO-opleiding Hip Hop Instructeur ontvang je een branche-erkend diploma. Met dit diploma op zak kun je aan de slag bij elke sportclub in Nederland en België. Het branche-erkende diploma kent nog meer voordelen:

  • Het diploma is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs.
  • Het diploma staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt.
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche.

Allround Groepsles Instructeur

Deze opleiding is een onderdeel van de opleiding Allround Groepsles Instructeur. Volg meerdere opleidingen binnen de Groepsfitness Academie en ontvang meerdere waardevolle diploma’s. Kies je voor de Allround Groepsles Instructeur-opleiding, dan zijn je opleidingen honderden euro’s voordeliger en krijg je ook nog eens een gratis opleiding. Klik hier voor meer informatie. 


Kosten

Het lesgeld voor de AALO-opleiding Hip Hop Instructeur bedraagt € 499,00. Dit is inclusief het studiemateriaal (onder andere met de nieuwste streetdance-cd van Solid Sound). Het examengeld bedraagt € 99,00.


Studeren bij AALO

Bekijk deze video en ontdek alles over het studeren bij AALO.


Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Voor Hip Hop Instructeur kun je voor het fiscale jaar 2019 bijvoorbeeld € 180,96 terugvragen van de belasting!*

* Dit rekenvoorbeeld geldt als indicatie bij ineens betaling van de opleiding met de hoogste belastingschaal van 52% en is alleen van toepassing als de opleiding aansluit bij je beroep of toekomstige beroep. Bekijk voor meer informatie de AALO Belastingtool.

Schrijf je direct in...

of vraag meer informatie aan! Klik hier.