Reviews over Seniorenfit

  |   Deurne

Helaas sloot deze 2-daagse cursus niet aan bij mijn verwachtingen. Ik had gehoopt op diepgang over de doelgroep senioren. Met aangereikte oefen/les stof. We hebben vooral zelf les gegeven (in wat we al konden), ik heb eigenlijk niets nieuws geleerd. Voor mensen die nog geen ervaring met lesgeven hebben, en die willen proeven zou dit een leuke kennismakingscursus zijn. Echter denk ik niet dat er dan een certificaat aangehangen moet worden. Ik denk dat je zo wildgroei krijgt van instructeurs die niet een bepaald niveau hebben.
Wel complimenten voor onze enthousiaste instructeur.

  |   Hoogvliet

Heb net de 50+ fit opleiding achter de rug en veel geleerd over deze doelgroep in twee dagen. De opleiding was goed samengesteld en de afwisseling tussen theorie en praktijk was erg fijn. Heb super veel bruikbare tips gehad/gehoord om deze doelgroep nog beter te trainen en te coachen. Janneke is dan ook, met haar enthousiasme en kennis, een waanzinnig goede master trainster!
Ik kijk uit naar de volgende opleiding.

  |   Hoogvliet

Ik heb net de 50+ fit cursus afgerond en daarbij in 2 dagen veel geleerd over deze doelgroep. Het is een erg leuke cursus met een goede afwisseling tussen de theorie en praktijk. Het bijgeleverde studieboek is duidelijk geschreven en sluit perfect aan bij de opleiding en zorgt voor handig naslagwerk. Tijdens de opleiding heb ik erg veel goede tips gehad/gehoord om deze doelgroep nog beter te begeleiden. Complimenten aan onze master trainster Janneke Bakker voor haar enthousiasme, positieve energie en het zo goed overbrengen van haar kennis!
Ik kijk uit naar de volgende opleiding!

  |   Zoetermeer

Ik vond de 2 daagse opleiding nergens op slaan! Te weinig leerstof, te weinig informatie. Dacht er heel veel nieuwe bewegingen te leren om toe te passen in mijn lessen. Je moest grootste gedeelte les geven met heel veel onervaren mensen. Heb er vrij weinig tot niks geleerd!

Ook een review over Seniorenfit plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *