Reviews over Step Master (Level 2)

| Geleen

Super opleiding met Janneke Bakker als mega enthousiaste en gedreven master trainer. Door van het volgen van deze opleiding ben ik nu in staat om in no-time een steples in elkaar te knutselen die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Door de methodieken die we hebben geleerd kun je je choreo met kleine dingetjes gemakkelijker of moeilijker maken waardoor je ook langer met een les kunt doen. Zeker een aanrader!

| Berghem

Fantastische opleiding met veel enthousiasme gegeven. Een goeie mix tussen theorie en praktijk en de theorie wordt heel toepasbaar gebracht: stimulans om aan de slag te gaan!

| Den Haag

De opleiding was super en ik zal ze echt iedere step instructeur aanbevelen. Je leert hier echt alles wat nodig is om een top les te kunnen geven. De docente, Janneke Bakker, is TOP, ik kan me geen betere voorstellen, en ze is een groot voorbeeld! Super opleiding en een aanrader voor iedere step instructeur!

| Voorhout

Hele gave opleiding. Je gaat zoveel verder in de materie van steppen. Lesgeven word nog leuker.
Duidelijk uitgelegd en lekker bezig zijn maakt de opleiding tot een gezellige leuke en leerzame bezigheid.

| Delft

De Step Master is echt een geweldige opleiding! Ik heb in drie dagen heel veel geleerd en met alle tools ben ik nu in staat om in een korte tijd een gevorderde step les in elkaar te zetten. De opleiding werd gegeven door Janneke Bakker. Naar mijn mening de beste master trainer en een groot voorbeeld voor velen. Ze is super enthousiast, positief, inspirerend, motiverend en vooral ook erg behulpzaam. Ben super blij dat ik de stap heb genomen om deze opleiding te doen en zou het ook iedere step instructeur aanraden.

Ook een review over Step Master (Level 2) plaatsen?

Beoordeling: * * * * *