14 april start er weer een Workshop Pads Training! Deze workshop gaat hard!

14 april start de volgende Workshop Pads Training. Deze workshop is razend populair en daarom hebben we een nieuwe datum ingepland. Schrijf je snel in, want deze workshop gaat hard!

Wat is de Workshop Pads Training?

Pads training is een training waar je met de hulp van bokshandschoenen allerlei stoot- en traptechnieken uitvoert op kussens (de pads). Deze technieken worden onder andere gebruikt bij kickboksen, karate en taekwondo. Voor Personal Trainers en Fitness Instructeurs is Pads Training geweldig in te zetten omdat het een leuke en effectieve conditietraining is met spierverstevigende oefeningen. Voor jouw klant is het goed voor de lichaamshouding en is het de ideale manier om op een intensieve wijze calorieën te verbranden.

De workshop wordt gegeven door Master Trainer Ronny van de Ven. Deze gepassioneerde trainer geeft al meer dan 10 jaar les. Hij begon zijn carrière met het geven van indoor lessen zoals steps en aerobics. Inmiddels ligt de nadruk in zijn lessen vooral op outdoor, kickboksen, personal training en CrossFit.

De workshop bestaat uit 1 opleidingsdag en kost €99,-. Iedereen mag meedoen aan deze training. Lees hier meer over de workshop Pads Training.

Bekijk hieronder een korte impressie:

afbeelding 1

Deze foto is gemaakt tijdens de meest recente Workshop Pads Training.


Deel dit nieuws: