AALO Online Lezingen

AALO Presenteert AALO Online Lezingen.

Speciaal voor de professional en alle geïnteresseerde kun je hieronder een aantal lezingen bekijken! Deze zijn ook te vinden op onze YouTube en Vimeo kanalen.

Onderstaande lezing wordt verzorgt door Sandra Buijing. Sandra is docent aan de AALO Voedingsacademie en onderwijst de opleiding Sportvoeding Adviseur. Sandra is Sport Diëtist en werkt o.a. voor Feijenoord, Conservatorium Den Haag en Ballet Academie Rotterdam. (Codarts). Sandra is een groot voorstander van duurzame voeding. In deel 1 van deze lezing zal ze hier aandacht aan besteden. In deel 2 besteed ze aandacht aan eiwitten vanuit plantaardig voedsel versus dierlijk voedsel. 

 

 

Onderstaande lezing wordt verzorgt door Daniel van Leeuwen. Daniel is docent aan de AALO Fitness Academie en onderwijst onder andere de Hardloop opleiding. Daniel is voormalig topatleet en vandaag de dag Embedded scientist aan de Atletiek Unie. Daniel is mede verantwoordelijk voor de successen van Dafne Schippers.  Daniel geeft een lezing over testen & meten. Hoe, Wat, Waarmee en Waarom?

 


Deel dit nieuws: