AALO Step Event - 2018

AALO Step Event - Indoor edition 2018

Met trots presenteert AALO op 25 november 2018 de zesde editie van het succesvolle step event, dat wij eens per jaar organiseren. 

Onze gezamenlijke doelstelling is het faciliteren en opleiden van goede instructeurs. Of je nou een stepfreak, beginnende stepper, gevorderd of beginnend instructeur bent, je gaat gegarandeerd naar huis met een bak energie en inspiratie. Naast ready to steal choreografieën, krijg jij verschillende step methodieken aangeboden waarmee onze (inter)nationale presenters hun lessen vormgeven. Hiermee geven we jou als instructeur (of geïnteresseerde) nieuwe tips en trics mee voor het geven en volgen van nóg beter (step) onderwijs. Maar ook als jij een fanatieke stepper bent, of juist een beginner die graag een keer zo’n waanzinnige dag vol toffe lessen wil meemaken, ben jij op ons AALO Step Event aan het goede adres! Daarnaast bieden wij een podium aan nieuw talent. Het wordt hoe dan ook een waanzinnige dag voor de echte step fan.


Tijden, locaties en data

We hebben weer een super line-up. Naast Nederlands trots Janneke Bakker en Larz Schuijling hebben we nog 2 (Inter) Nationale top presenters weten te strikken. En! We hebben deze editie een geweldige ‘Rookie’ surprise. So, stay tuned

10.30 Inchecken
11.00 (Inter) National surprise
12.00 Janneke Bakker (NL)
13.00 Pauze and Rookie surprise
14.30 (Inter) National surprise
15.30 Lars Schuijling (NL)
16.30 afsluiting

De locatie is  Sporthal Merwestein aan het Merweplein 1 in Nieuwegein.


PRESENTERS

jannekeJanneke is AALO Master Trainer en performt vaak op nationale en internationale conventies. Janneke is regelmatig in het buitenland te vinden om inspiratie op te doen bij (sport) evenementen. Janneke participeert tevens in het ontwikkelteam van AALO en zij heeft er mede voor gezorgd dat de stepopleidingen van AALO naar een nog hoger platform zijn gebracht en didactisch geheel van deze tijd zijn. Janneke zal een technisch hoogwaardige les neerzetten met een hoog fun gehalte! De les wordt gegarandeerd leerzaam, maar ook zeer energiek en met te gekke muziek. 

lars

Larz is Nike Elite Trainer en AALO Master Trainer. Larz gaf al steplessen toen de meesten van ons nog dachten dat steppen iets was op twee wielen. Lars is de bedenker en ontwikkelaar van een evolutionaire en geheel eigen step stijl. We kunnen een heel lange introductie maken, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat je nog nooit een les hebt gevolgd bij Lars, deze man is namelijk altijd op iedere conventie in het binnen- en buitenland te vinden. Wordt het toch je eerste keer, dan zal je deze belevenis in ieder geval nooit meer vergeten!


Kosten

Deze dag kost slechts € 49, dit is inclusief de vier workouts door (inter) nationale top presenters en een extra Rookie surprise workout. 


Impressie AALO Step Events 

compilatie eerdere events


Deel dit nieuws: