Aantrekkelijke actie voor alle AALO Foodies

Beste Foodie,

Ten eerste willen we jou heel erg bedanken dat de AALO Voeding Academie in de afgelopen jaren onderdeel mocht zijn van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Een ontwikkeling die steeds meer mensen volgen. Kennis over voeding wordt nu eenmaal steeds belangrijker en de verwachting is dat in 2018 de vraag naar kennis over voeding immens zal groeien, met name op het gebied van specialistische kennis zoals sportvoeding en goede, gezonde voeding voor kinderen.

Dit laatste is niet zo makkelijk. Om kinderen goed te kunnen begeleiden in juiste voedingskeuzes, moeten toch eerst ouders en verzorgers goed geïnformeerd en gecoacht worden. Een goede coach die als doel heeft;  gezond, maar lekker, eten voor kinderen zal dan ook kunnen schakelen tussen de belevingswereld van kinderen en die van hun ouders. Samen kom je dan tot een gezond voedingspatroon, waar ook zeker gesnoept mag worden.

Gewichtsconsulent voor kinderen 1

Zaterdag 6 januari start de door BGN geaccrediteerde opleiding Kind & Voeding in Nieuwegein (nabij Utrecht). Deze opleiding duurt zes weken en na deze opleiding ben je officieel (BGN) kindergewichtsconsulent.

Heb jij eerder de opleiding Voedingsdeskundige bij AALO gevolgd, dan kun je zeker meedoen met deze opleiding. Het zal je kennis enorm verrijken.

Heb je eerder een opleiding tot (BGN) gewichtsconsulent gevolgd dan levert jou deze opleiding ook nog eens 15 nascholingspunten op waarmee jij je registratie (en waarde van je diploma) BGN gewichtsconsulent kunt verlengen.

Het is kort dag en december is een dure maand, maar investeren in kennis blijft een noodzakelijk goed. Daarom hebben wij een zeer aantrekkelijk voorstel voor jou:

  • Je krijgt maar liefst 30% korting als jij je inschrijft voor 30 december voor de opleiding die start op 6 januari 2018 in Nieuwegein.
  • Je kunt in 6 termijnen betalen, met de 30% korting betaal je dan slechts € 81 per maand, inclusief examenkosten.
  • Schrijf je in voor 30 december 2017 en betaal het eerste termijn pas in januari, zodat je in de dure decembermaand geen kosten kwijt bent.

Voor deze actie gebruik je code: Kvoed30, deze code kun je online bij je inschrijving invoeren zodat de korting direct verrekend wordt. Uiteraard kun je de code ook gebruiken bij een telefonische inschrijving of via email:  088 1630 000,  studieadvies@aalo.nl

Wij hopen je te mogen verwelkomen op 6 januari 2018.  Meer informatie klik hier.