Belangrijke corona update

Deze week zijn er vanuit de overheid nieuwe maatregelen ingevoerd in de bestrijding van het coronavirus. Deze maatregelen hebben ook effect op de sportwereld en daarmee ook op de opleidingen van AALO Opleidingen. Gelukkig kunnen de opleidingen gewoon door blijven gaan.

Voor het bezoeken van een sportschool, sportlocatie (binnen en buiten) en het bezoeken van sportwedstrijden moet per zaterdag 6 november bij de deur de controle op de QR-code, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs, worden gedaan.

Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de locatie dat deze controle wordt uitgevoerd. Als AALO student ben je te gast op de locatie. Wij gaan er dan ook vanuit dat iedereen hier vanaf aanstaande zaterdag aan meewerkt. Zorg dat je op tijd op de locatie aanwezig bent, deze controle kost wat extra tijd en zodoende kunnen de lessen toch op tijd beginnen. Hou bij binnenkomst op de locatie zowel de QR-code als het identiteitsbewijs gereed zodat de controle snel kan verlopen.

Het is de verantwoordelijkheid van elke student om te zorgen voor een geldige QR-code. Dit kan door middel van een vaccinatie of door het tijdig laten uitvoeren van een test. Helaas is het zonder QR-code niet mogelijk om deel te nemen aan opleidingsdagen op locatie. Het niet kunnen of willen tonen van een geldige QR-code is geen geldige reden voor een kosteloze annulering.

Wij gaan er vanuit dat we iedereen hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Mocht het beleid vanuit de overheid veranderen dan wordt iedereen zo snel mogelijk geïnformeerd. Indien er nog vragen zijn, stuur deze dan naar service@aalo.nl.

Met vriendelijke groet,
Team AALO Opleidingen 


Deel dit nieuws: