Allound Dance Instructeur opleiding start 15 januari a.s.

Ben je opgeleid en/of heb je ervaring in het lesgeven van groepslessen? Wil jij je verder ontwikkelen en met name in het geven van dance programma’s? Schrijf je dan nu direct in voor de allround Dance Instructeurs opleiding van AALO.

Deze unieke opleiding start op vrijdag 15 januari a.s. in Nieuwegein (Utrecht) en wordt gegeven door niemand minder dan Laurie Meulendijks.

Deze opleiding is speciaal gericht op de fitnessbranche en geschikt voor groepsles instructeurs of dansers die ook les willen gaan geven op sportscholen. Tijdens deze opleiding ontwikkel je lesgeef skills op het gebied van diverse dansstijlen zoals Hip Hop, Latin, GoGo, maar ook dance aerobics.

Na de opleiding ben je in staat om top ‘freestyle’ danslessen te geven. Heb je of ga je een specialisatie volgen bij Les Mills/ Club Joy en/of Zumba dan heb je met de AALO Allround Dance opleiding zoveel skills eigen gemaakt dat je gegarandeerd een toplesgever wordt op het gebied van Body Jam, Sh’Bam, ClubJoy Dance/ Fiesta of Zumba.

 

Klik hier voor alle informatie omtrent de opleiding.

 

dance2


Deel dit nieuws: