Fitness Party 2015

Vroegboekkorting Fitness Summer Party 2015

AALO is alweer volop bezig met de voorbereidingen voor de Fitness Summer Party 2015! Ook deze editie belooft weer een onvergetelijk en uitdagend event te worden. Ben jij inmiddels een fan of nieuwsgierig geworden naar aanleiding van onze filmpjes van eerdere edities? Schrijf je dan nu in en profiteer van de vroegboekkorting! Noteer zondag 9 augustus 2015 in je agenda en zorg dat je erbij bent.

De AALO Fitness Summer Party's zijn dé bijeenkomsten voor fitness-minded Nederland. Iedere professional of liefhebber vindt hier de nieuwste trends op het gebied van fitness, strength en conditioning, outdoor en fitness-gerelateerde sporten.

De AALO Fitness Summer Party is geen beurs; je vindt er geen verkooppraatjes omtrent materiaal en opleidingen. De AALO Fitness Summer Party is een belevenis waarin je als professional of liefhebber zelf ervaart wat er allemaal mogelijk is op het gebied van fitness. De praktijkworkshops worden afgewisseld met interessante theoretische workshops. De workshops zijn naast de geweldige beleving dusdanig praktisch ingericht dat de inhoud vaak direct toepasbaar is voor je eigen fitnesssessies, fitnessonderneming of fitnessbegeleiding.

De workshops worden gegeven door AALO Master Trainers, bewegingswetenschappers, topsporters, topsporttrainers/-coaches, sportdiëtisten en specialisten. Kortom, de top van Fitness Nederland.

Bekijk de video voor een impressie en overtuig jezelf! Wil je nog meer informatie en je direct inschrijven? Neem telefonisch contact op via 088-1 630 000 of schrijf je online in!


Deel dit nieuws: