Gezocht! AALO Master Trainers

Organisatie:

AALO is een jong, dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door een informele, sportieve en gezellige werksfeer. In Nederland en België is AALO marktleider op het gebied van particuliere beroepsopleidingen binnen de fitness-, wellness- & health branche. AALO heeft een platte organisatiestructuur waarbinnen je als Master Trainer het verschil kunt uitmaken. De inzet en betrokkenheid van de medewerkers en AALO-trainers bepalen al 20 jaar het grote succes van AALO. Wij zijn in verband met groei van de organisatie per direct op zoek naar een AALO Master Trainer in opleiding (ZZP'er) voor de divisie AALO Fitness Academie & AALO Voedingsacademie.

Functiebeschrijving:

Als AALO Master Trainer ben je verantwoordelijk voor het opleiden van professionals en starters in de branche. Daarnaast kun je worden ingezet als examinator of als participant in projectgroepen.

Werkzaamheden:

 • Fitness Academie:
  opleiden van studenten die hebben gekozen voor de opleidingen Fitness Trainer Level 1, Level 2, Level 3 en/of Level 4 en afhankelijk van je opleidingsniveau en/of ervaring ook het opleiden van breedte opleidingen.
 • Voedingsacademie:
  opleiden van studenten die hebben gekozen voor de opleidingen BGN Gewichtsconsulent, BGN Sportvoeding Adviseur of Voedingsdeskundige.

  beide academies:
 • je inzetten als projectmedewerker ten behoeve van de ontwikkeling van opleidingen;
 • participeren in het innovatieteam;
 • examineren;
 • participeren in en/of optreden als voorzitter van de examencommissie.

Een AALO Master Trainer word je niet zomaar. Je hebt een gedegen opleiding genoten en je hebt de juiste werkervaring. Deze selectie wordt gedaan naar aanleiding van je cv. Vervolgens word je getoetst op feitelijke kennis en wordt gekeken of je geschikt bent om trainer te worden. Dit wordt gedaan door de Fitness Academie-coördinator en de supervisor AALO Backoffice. Voor de Voedingsacademie wordt dit gedaan door de coördinator Voedingsacademie. Als je geschikt wordt bevonden, zul je een intensief opleidingstraject ondergaan. Na het succesvol afronden van dit traject mag je jezelf AALO Master Trainer noemen.

Functie-eisen:

Als AALO Master Trainer ben je niet in loondienst, maar werk je als zelfstandige/freelancer. Je moet beschikken over een goedgekeurde VAR-verklaring en bereid zijn je in te schrijven bij het CRKBO in verband met btw-vrij werken.

AALO FITNESS ACADEMIE
Je beschikt aantoonbaar over werk- en denkvermogen op hbo-niveau. Een afgeronde hbo-/mbo-opleiding Sportacademie heeft onze voorkeur, aangevuld met relevante fitness- en personaltrainingsopleidingen (AALO/Fit!vak/NASM/LAPT en dergelijke). Heb je tevens ervaring in en/of met (top)sport, docentschap, bewegingswetenschappen en/of het bedrijfsleven, dan heb je een streepje voor.

AALO VOEDINGSACADEMIE
Je beschikt aantoonbaar over minimaal een hbo diploma voeding & diëtetiek (of soort gelijk), aangevuld met relevante werkervaring. Heb je een post hbo opleiding sport diëtetiek en/of ben je SCAS gecertificeerd sportdiëtist en/of geregistreerd in kwaliteitsregister paramedici,en/of lid van Nederlandse vereniging deïsten en vereniging sportdiëtisten Nederland , dan heb je een streepje voor.

Beide Academies
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Tot slot ben je communicatief sterk, besluitvaardig, flexibel, enthousiast en klantgericht en bereid om in het weekend te werken.

De werktijden zijn met name in het weekend. Dit kan vrijdag, zaterdag en/of zondag zijn. Ook verzorgen wij steeds vaker op woensdag en in de avond opleidingen.

Ben je toe aan deze uitdaging en heb je een sportieve en frisse instelling? Dan willen we graag met je in contact komen voor deze functie.

Wat hebben wij jou te bieden:

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige baan (opdracht) in een sportieve werkomgeving, waarbij je dagelijks samenwerkt met een zeer enthousiast team van medewerkers en totaal 70 AALO Master Trainers. Doordat je komt te werken binnen een jonge en snelgroeiende organisatie, is er veel ruimte voor eigen initiatieven en vrijheid om zaken naar jouw ideeën in te vullen.

Ondanks het feit dat je niet in loondienst bent bij AALO is de betrokkenheid groot en hebben wij net als ‘reguliere’ bedrijven personeelsbijeenkomsten en trainingen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om deze stap te maken? Kijk voor meer informatie op www.aalo.nl of solliciteer direct. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met de supervisor backoffice via hem.spilker@aalo.nl. Wij ontvangen je sollicitatie (motivatiebrief + cv) graag per mail op hem.spilker@aalo.nl.


Deel dit nieuws: