Gezocht: stagiaires voor meerdere stageplaatsen

Gezocht; stagiaires voor meerdere stageplaatsen: commercieel, marketing en/of administratief medewerker binnendienst AALO opleidingen

Ben jij een gedreven hbo'er die vanuit jouw opleiding affiniteit heeft met administratieve en commerciëlen/of marketing processen en/of deze studierichting volgt? En wil je aan de slag om ‘echte’ ervaring op te doen? Kun je goed en nauwkeurig werken? Dan is het tijd om jouw kennis in de praktijk te brengen bij ons.

Tijdens je stage word je betrokken bij alle processen en krijg je optimale begeleiding voor jouw leertraject. Afhankelijk van jouw kennis en vaardigheden kun je onder begeleiding of zelfstandig betrokken worden bij operationele en tactische processen.

AALO heeft ook ruimte voor eindstage trajecten.

Je leertraject en werkzaamheden vinden plaats op het AALO-hoofdkantoor in Leiden, op slechts 2 minuten lopen van Centraal Station Leiden. Bij ons ben je verzekerd van een gevarieerde, leerzame en uitdagende stage in een dynamische organisatie. De organisatie kent een prettige werksfeer in een team van professionals die jou begeleiden.

Geïnteresseerd? Wil jij onze enthousiaste, resultaatgerichte en ambitieuze collega worden? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met cv per e-mail t.a.v. de opleidingscoördinator hem.spilker@aalo.nl.

 

welkom


Deel dit nieuws: