Last minute aanbieding! €75,- korting op een Yin Yang Yoga vakantie in Frankrijk!

Wil jij last minute op Yin Yang Yoga vakantie en ben je student bij AALO? AALO Yoga Master Trainer Jeske Papadopoulos verzorgt een geweldige Yoga vakantie in Frankrijk en jij als AALO student krijgt €75,- korting!

Van 22 t/m 29 juni 2018 ben je van harte welkom je onder te dompelen in de heerlijke rust en sfeer van Chateau Riaucourt en de prachtige omgeving in de Haute-Marne. Elke ochtend en avond kun je deelnemen aan yogalessen (verzorgd door Jeske) en gedurende de week kun je werken aan je levensketting van edelstenen. Alle activiteiten zijn facultatief.

3 keer per dag wordt er een vegetarische maaltijd verzorgd (1 x per week aanvullend vlees en 1x per week aanvullend vis) en er is onbeperkt koffie, thee, water en fruit aanwezig.

Voor het verblijf in het Chateau, de maaltijden, levensketting maken (materialen voor eigen kosten) én de yogalessen zijn de kosten €799,- op basis van een 2 persoonskamer en eigen vervoer. Wil je een kamer voor jezelf dan betaal je €979,-. Het is ook mogelijk te kamperen in je eigen tent in de Chateau-tuin. De kosten zijn dan € 625,-. Jij als AALO student ontvangt €75,- korting op jouw keuze.

Wil jij mee op deze heerlijke vakantie of wil je meer informatie? Bekijk dan hier deze leuke aanbieding.

creatieve vakantie frankrijk yoga yogavakantie 3 776x269


Over Jeske

De yogalessen tijdens de Yin Yang Yoga vakantie week worden allen verzorgd door Jeske Papadopoulos. Jeske is geaccrediteerd door de Yoga Alliance (200RYT), Master Trainer aan de AALO Yoga Academie in Poweryoga en Yin Yoga én eigenaar van Yes’ Yoga Sala, een prachtige yogastudio in Culemborg. Zij lééft yoga en het achtvoudig yogapad van Patanjali.

Jeske wil iedereen de voordelen van yoga laten ervaren en haar enthousiasme voor deze oeroude discipline delen, wat betekent dat zowel de gevorderde yogi, als de absolute beginner bij haar terecht kan voor een veilige, maar uitdagende les.

Jeske GizmoWorks Photography Fotograaf Bodegraven AALO Yoga 0059 2 e1510317850754


Deel dit nieuws: