Nieuwe opleiding: Klassiek Mat Pilates Level 3!

Heb je gemerkt dat je sprongen hebt gemaakt in je eigen ontwikkeling als docent in Level 1 en Level 2 en wil je niet dat het daarbij blijft? Dat hoeft ook niet: nieuw in het aanbod van de Pilates Academie is de opleiding Klassiek Mat Pilates Level 3!

pilates nieuws klein

Vanwege jouw reeds opgebouwde kennis en vaardigheden bestaat deze opleiding uit 5 opleidingsdagen en 1 examendag. In de Level 3 opleiding leer je 23 nieuwe oefeningen, die verschillend zijn qua complexiteit: niet alleen oefeningen op Level 3 niveau (advanced), maar ook bijvoorbeeld de zogenaamde ‘Standing Magic Circle excercises’, oefeningen met handgewichten en ‘Wall excercises’. Deze oefeningen zijn eenvoudiger aan te leren en zijn ideaal als aanvullende oefeningen in lessen op Level 1 en Level 2 niveau.

Verdiep en breng in Level 3 de integrale manier van bewegen tot één geheel door middel van het systeem van de Contrology Acties. Leer werken met alle 5 Contrology Acties en hierop te instrueren in de oefeningen. Zo kun je leren kijken naar wat iemand nodig heeft voor een optimale bewegingservaring, waardoor je klanten terug blijven komen naar jouw lessen.

Schrijf je nu in voor de opleiding die start op 14 september 2018, klik hier.

 


Deel dit nieuws: