Nieuwste AALO programma: Fight Kickboxing

kickboxing embossed

6 maart 2016 start AALO Opleidingen met een nieuw 'Fight' programma. Het programma bestaat uit drie modules. Fight Cardio, Kickbag en Kickboxing.

AALO Fight Kickboxing is de nieuwste module: Train als een kickbokser, maar dan zonder lichaamscontact. Ideaal voor, Fitnesscoaches, Personal Trainers en groepsles instructeurs.

Kickboksen is hot en steeds meer mensen willen op recreatieve wijze genieten van deze effectieve trainingsvorm. UFW bracht samen met AALO in 2015 een uniek concept op de markt die kickboksen toegankelijk maakt voor een bredere doelgroep. Het heeft een hoge belevingswaarde en past perfect binnen de fitnesscultuur. Je traint als een kickbokser, maar dan zonder het sparren en/of lichaamscontact.

De kerndoelen van deze opleiding zijn:

eigen vaardigheid (basisvechtsporttechnieken);
basis kickboks-technieken;
techniek en blessurepreventie;
coaching;
lesvoorbereiding;
werken met muziek;
cueing;
opbouwmethoden kickboks-combo’s;
presentatie/sfeer;
warming-up/ cooling-down.

De AALO opleiding Fight Kickboxing is erkend door de internationale overkoepelende Fitness Fight organisatie UFW. Na het behalen van je Fight Kickboxing diploma is het mogelijk je te registreren in het internationaal UFW register.

Bekijk ook de modules Fight Cardio en Fight Kickbag of voor meer informatie omtrent Fight Kickboxing klik op onderstaande link:

Klik hier voor meer informatie


Deel dit nieuws: