Geef eens een groepsles!

Hey jij daar! Vind je het ook zo leuk om groepslessen te volgen zoals Pump, bodyshape, spinning, attack, step en dergelijke?

Heb je er wel eens aan gedacht om zelf dit soort lessen te gaan geven? Gewoon leuk als (betaalde) hobby! Of misschien zelfs wel een stapje verder en maak van je hobby je beroep.

Er is genoeg keuze. Zoveel keuze zelfs, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Het belangrijkste om te beseffen is dat je in de basis moet leren wat bewegen op muziek inhoudt en hoe je daarbij jouw workout op een leuke manier kan overbrengen op de mensen in jouw zaal! ....Zie je het al voor je?  :)

Ruim 70% van de 'goede' lesgevers in de fitnessbranche hebben in de afgelopen 20 jaar in de basis een opleiding bij AALO Opleidingen gevolgd. Ik durf hiermee te stellen dat je een goede lesgever op muziek wordt als je begint met de tweedaagse 'Basis Groepsles Instructeur'

Naast de vele inhoudelijke leermomenten krijg je ook onafhankelijk advies over vervolg trajecten. De docenten zijn namelijk zelf ook top lesgevers en willen niets liever dan mensen oprecht helpen en coachen om de juiste keuzes te maken in het lesgeven op muziek.

Interesse? Kijk snel hier

Verander vandaag nog je 'sportleven' en neem de stap! Je zult er geen spijt van krijgen.  :)
Groetjes Lea - Allround Groepsles Instructeur

ADV 20140522 1472


Deel dit nieuws: