Nieuw: Workshop Pads Training!

Ben jij een Personal Trainer of een Personal Trainer in opleiding en wil jij ook Pads Trainingen gaan geven? Dan is deze nieuwe workshop Pads Training voor jou!

Pads training is een training waar je met de hulp van bokshandschoenen allerlei stoot- en traptechnieken uitvoert op kussens (de pads). Deze technieken worden onder andere gebruikt bij kickboksen, karate en taekwondo. Voor Personal Trainers is Pads Training geweldig in te zetten omdat het een leuke en effectieve conditietraining is met spierverstevigende oefeningen. Voor jouw klant is het goed voor de lichaamshouding en is het de ideale manier om op een intensieve wijze calorieën te verbranden.

De workshop wordt gegeven door Master Trainer Ronny van de Ven. Deze gepassioneerde trainer geeft al meer dan 10 jaar les. Hij begon zijn carrière met het geven van indoor lessen zoals steps en aerobics. Inmiddels ligt de nadruk in zijn lessen vooral op outdoor, kickboksen, personal training en CrossFit.

De workshop bestaat uit 1 opleidingsdag en kost €99,-. Voor deze workshop is geen vooropleiding nodig. Lees hier meer over de workshop Pads Training.

ronny


Deel dit nieuws: