Oud Fitness student? Haal alsnog je EREPS registratie!

Met trots delen wij mede dat AALO Fitness Academie (onderdeel van AALO Opleidingen) als organisatie erkend is door Europe Active. Zo weet je zeker dat de manier waarop de lesstof wordt onderwezen, voldoet aan de richtlijnen die voor het Europese register zijn opgesteld. En, niet onbelangrijk, nu kun jij je met het diploma registreren in het Europees Register voor Fitness Professionals (EREPS)!

Om je te kunnen registreren moet je het AALO Fitness A diploma in bezit hebben. Ben je geïnteresseerd om te gaan voor deze erkenning, zodat je als professional nog meer waarde krijgt in de branche en ook nog eens Europees erkend wordt? Dan hebben wij een speciale aanbieding voor jou, om te vieren dat wij onze (oud-)studenten deze unieke kans kunnen bieden.

Heb je reeds Fitness Trainer Level 1 & 2 afgerond, dan kost een EREPS registratie je slechts € 99,-. Heb je alleen Fitness Trainer Level 1 afgerond, dan krijg je maar liefst 50% korting om een kort traject te doorlopen en de erkenning te behalen.

Bekijk hier het traject en jouw aanbieding

Mail naar studieadvies@aalo.nl om je op te geven voor dit traject. 

Grijp deze unieke kans en word een EREPS geregistreerd fitness professional! De aanbieding is geldig tot 20 december 2017.

 EREPS logo fc


Deel dit nieuws: