Pilates zoals Pilates is bedoeld

Pilates is bezig aan een inhaalslag. De afgelopen jaren is de vraag naar Pilates minder hard gestegen vanwege de vele Yoga aanvragen, maar de laatste maanden is er weer heel veel vraag naar Pilates. Er verschijnen iedere maand weer nieuwe artikelen over de populariteit van Pilates. Ook de Pilates Academie van AALO merkt dit. De opleidingen die starten in het laatste kwartaal van 2017 zijn al maanden uitverkocht, daarom is er een extra opleiding op 14 januari 2018 gepland. 

AALO biedt zowel matopleidingen aan als opleidingen op apparatuur. Hierdoor kun je niet alleen in de fitnessbranche maar ook bij een pilatesstudio aan de slag.

Deze opleiding is speciaal voor AALO ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde specialisten op het gebied van klassieke pilates. Deze specialisten hebben diepgaande pilateskennis en meer dan tien jaar ervaring in hun vak. Ze zijn onder andere onderwezen in Romana’s pilates en powerpilates en hebben ook gedoceerd en gestudeerd in New York; de plaats waar pilates ooit begon.

De pilatesopleidingen van AALO zijn volgens de authentieke pilatesmethode ontwikkeld. Geen variaties op pilates dus, maar pilates zoals het is bedoeld. 

Wij begrijpen dat je pilates niet in een weekend kunt leren en we onderscheiden ons hierin van alle andere opleiders. Alleen al de basismatopleiding duurt vier tot vijf maanden.
Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van lesgeven die je ook in andere lessen zult toepassen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan eigen vaardigheden: je kunt immers niet doceren wat je zelf niet beheerst.

Voor het trainen van jouw eigen vaardigheden zul je lessen gaan volgen bij Just Pilates. Zij geven les volgens de authentieke pilatesmethode. Tijdens de opleidingsdagen volg je zes verplichte matlessen van twee uur en drie verplichte duettrainingen die je ook bij elkaar observeert.

Het is een opleiding die veel van je vraagt, maar je daarentegen ook veel geeft!

Schrijf je nu in voor de opleiding Klassiek Pilates MAT Level 1 welke start op 14 januari a.s.
Lees de vele recensies en kijk voor meer informatie hier!  

AALO Banner Pilates Academy


Deel dit nieuws: