Rookie 2017 bekend!

De uitslag van de AALO Step Rookie wedstrijd 2017 is bekend!

Er zal een Rookie battle plaats vinden tussen de nummers 1 en 2 op het AALO Step event van 5 juni aanstaande (2e Pinksterdag).

Britt Rovers en Reinder Cloin strijden voor de 1e plek! Zij zullen beide een les van 30 minuten mogen geven op het grote podium. 
Het publiek mag op het AALO Outdoor Step event hun stem uit brengen. Deze stemmen en het eind oordeel van de professionele AALO jury bepalen de uiteindelijke winnaar!

reinierBritt

(Reinder)                                         (Britt)

In de voorrondes zijn in de top 5 ook geëindigd:
Plaats 3: Nieke Schouten 
Plaats 4: Linda van de Wouw 
Plaats 5: Zeya Yohana

De inschrijvingen gaan hard, dus koop snel jouw tickets voor het AALO Outdoor Step Event en breng op tweede Pinksterdag jouw stem uit op jouw favoriete Rookie! Het wordt een toffe dag, met Step Workouts van top presenters Aneudi Cabral, Lars Schuijling en Janneke Bakker. AALO zorgt voor een gratis lunch en ook kun je deelnemen aan de gratis workshop 'How to be creative on step' door AALO Master Trainers en Internationaal presenters Larz en Janneke.

Wij kunnen niet wachten tot het 5 juni is! Er zijn nog maar beperkte kaarten beschikbaar, dus schrijf je snel in. Het zonnetje schijnt al .

Klik hier voor je tickets


Deel dit nieuws: