Jij bent als professional verantwoordelijk voor je klant

Nood? Neem de juiste beslissing!

Als sportprofessional ben je enthousiast je klanten aan het trainen. Wellicht als PT-er of in groepsverband. Je hebt je juiste opleidingen en je krijgt steeds meer ervaring. De klanten zijn tevreden, volgen graag lessen bij jou en je klantenbestand is groeiende. Het kan niet op.... Herkenbaar?

Maar wat als iemand door zijn enkel gaat? Wat als iemand plotseling zeer duizelig wordt en wazig ziet? Of nog erger wat als iemand flauw valt? Weet jij wat je moet doen? Het lijkt vergezocht, vooral als je al een tijdlang les geeft en alles gaat altijd goed. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en er hoeft maar een keer wat te gebeuren!

Als professional ben je verantwoordelijk voor je klanten en als er een incident plaatsvindt dan zou het fijn zijn voor de klant (en voor jezelf) als je de juiste handeling kunt uitvoeren.

Speciaal voor iedereen die zijn/ haar verantwoording wilt nemen om direct eerste hulp te kunnen verlenen bij je klant(en) hebben wij een eendaagse Sport EHBO cursus ontwikkeld. Je leert de eerste (levensreddende) handelingen uit te voeren nadat een kwetsuur is ontstaan, tot en met de zorg die nodig is totdat professionele hulp arriveert.

Na afloop van deze Sport EHBO dag weet je zeker dat je de juiste beslissingen neemt en de juiste handelingen uitvoert.
________________________________________
Inhoud van de AALO Sport EHBO

Je leert alles wat je moet weten om in geval van nood de juiste beslissingen te nemen en de daarbij behorende handelingen uit te voeren. Dit kan zijn op verschillende vlakken zoals:
• Reanimatie en beademing
• Botbreuken en verstuikingen
• Controle van de vitale functies
• Wondverzorging
• Stoppen van bloedingen
• Insectenbeten
• Oogletsel
• Diabetes, epilepsie, warmteletsel

Het certificaat AALO Sport EHBO is erkend door de NIKTA (NIKTA is de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten BHV en Acute Zorg (eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-ISO/IEC 17024)

We werken met groepen van maximaal 12 personen, de eerste mogelijkheid is 14 januari 2018

 

Spierverrekking


Deel dit nieuws: