Stagelopen bij AALO

Wij zijn per februari 2023 op zoek naar een enthousiaste hbo-stagiaire Sales & Service. 

Als stagiaire bij AALO heb je vele verschillende werkzaamheden. Je bent het aanspreekpunt voor studenten, hebt contact met docenten, sportscholen en mbo-scholen. Je probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van de juiste informatie.

Je werkt in een gezellig team met collega’s die je graag helpen. Stel alle vragen die je maar wilt!. Je krijgt genoeg tijd en ruimte om aan je schoolopdrachten te werken en ook daar helpen wij je graag mee. Bij AALO proberen wij je zoveel mogelijk dingen te leren, zodat je uiteindelijk zelf kan kiezen welke onderdelen je het leukste vindt. In ons team telt ieders mening, dus mocht je leuke suggesties hebben, dan staan wij hier zeker voor open.

“De afgelopen vijf maanden heb ik met veel plezier stage gelopen bij AALO. Vanaf eind januari zit mijn stageperiode erop en studeer ik ook af. Gelukkig betekent dit niet dat ik AALO moet verlaten, want ze hebben mij een baan aangeboden die ik volmondig heb geaccepteerd. Omdat ik een marketing opleiding heb gedaan, waar ook mijn interesses liggen, heb ik in overleg ook marketingwerkzaamheden kunnen krijgen. Bij AALO is dus van alles mogelijk!’’

Wil je jouw stage graag bij AALO doen? Stuur dan een mailtje naar backoffice@aalo.nl t.a.v. Vanessa Kuipers.

Impress Yourself, Inspire Others!

Dit zijn je werkzaamheden

wij staan voor je klaarNaast jouw stageopdracht ga je aan de slag als Medewerker Sales & Service bij AALO (onderdeel van NTI). Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande studenten van de AALO. Zij kunnen jou allerlei vragen stellen over de opleidingen en randzaken omtrent hun (eventuele) studie. Het is aan jou om de student zo goed mogelijk te informeren en helpen, zodat zij de juiste keuze maken voor een opleiding en zich tijdens de opleiding alleen maar hoeven te richten op het studeren en het behalen van hun diploma. 

Je geeft advies en uitleg over de verschillende AALO-opleidingen aan geïnteresseerden die zich oriënteren op een studie bij AALO. Je beantwoordt vragen van studenten met betrekking tot inloggen, betalingen (lesgeld, incassodossiers, kortingen), verzending van lesmateriaal en de digitale leeromgeving.
Ook registreer je contactmomenten en leg je gemaakte afspraken vast. Zowel telefonisch als per mail sta je in contact met (potentiële) studenten en ben je de vrolijke medewerker die hen van dienst is. 

Ons aanbod

Wij bieden jou een leerzame stage en waardevolle praktijkervaring bij een grote commerciële opleider. Met alle ruimte om te werken aan je stageopdracht(en).  

Eén van de grote voordelen van een stage bij AALO/NTI is natuurlijk dat wij alle soorten opleidingen aanbieden en jouw behoeften als student dus als geen ander kennen. 

Je ontvangt een bruto stagevergoeding van €200,- (MBO) of €300,- (HBO) per maand op basis van 40 uur en krijgt de mogelijkheid om als eerste over passende vacatures bij NTI in gesprek te gaan. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke online praktijktrainingen aan onze Online Academy en onze summer- en winterschool. 

Dit alles binnen een leuk team van ervaren collega’s! 

Jouw profiel

Je bent communicatief vaardig, hebt een commerciële drive, bent enthousiast en staat positief in het leven. Je krijgt er energie van klanten blij te maken en elk gesprek tot een goed einde te brengen. 

Wat wij verder belangrijk vinden: 

  • Je bent 32 uur per week beschikbaar; 
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; 
  • Stageperiode van 6 tot 12 maanden 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Ons kantoor staat in Leiden zeer dicht bij het centraal station.


Interesse?

Mail ons!


Deel dit nieuws: