24 januari 2016 - Strength & conditioning Conference

24 januari 2016  - Strength & conditioning Conference , Breda

Dit event is speciaal voor fitness professionals, sport coaches, fysiotherapeuten, paramedische trainers, fitness trainers, CrossFit trainers, personal trainers die door middel van workshops en lezingen de nieuwste en unieke informatie willen vergaren over krachttraining, conditietraining, snelheidstraining, hersteltraining en (sport) voedingsadviezen. 
Het event is zodanig opgesteld, dat alle kennis die je vergaart uit de workshops en lezingen direct toepasbaar zijn in je eigen trainingsadviezen en je coaching stijl.

De workshops en lezingen zijn divers van aard, maar hebben als overlapping dat deze worden gegeven door gerenommeerde namen uit de krachtsport, topsport en (sport)opleidingen.

         AALO powered by FC optie 1  asics  Eleiko  excellent fit

Presenters:

Met trots presenteren wij vele gerenommeerde professionals die de lezingen en workshops voor hun rekening nemen o.a. Paul Lammers, Harry Seriese, Wesley Koehl, Virgil spier, Daniel van leeuwen, Robert van Herk en Sandra Buijing (zie de website voor alle achtergrondinformatie en welke trainers nog meer meedoen met dit unieke SCC '16 evenement).

Locatie:

Het event wordt gehouden op de meest unieke krachttraining-locatie van Nederland; Excellent Fit te Breda, met het meest geavanceerde materiaal voor krachttraining. De locatie is verdeeld in diverse functionele trainingsruimtes, sportzalen en (overdekt) buitenparcours.

Tijden:

Excellent Fit gaat om 9.00 uur open en de eerste workshops en lezingen beginnen om 10.00 uur.  De dag wordt om 17.00 uur afgesloten. Gedurende het evenement kun je eten en drinken aanschaffen.

Tickets

Het evenement is bijna uitverkocht. Schrijf je nu in! Een ticket kost € 99

workshops en lezingen 

Naam Workshop

Naam Presenter

Keiser Power

Paul Lammers

Speed Agility & quickness

Virgil Spier

Testen & Meten

Daniel van Leeuwen

Workout Mobiliteit

Jorden van Heusden

Revalidatie Training

Remco Sanders

Workout Strength

Vincent Krijnberg

Lifting Snatch

Robert van Herk

presentatie locatie mogelijkheden

Harry Seriese

Bootcamp

Ian vd Werf

Rock Taping

Wesley Koehl

Pivot training

Roel Bors

WOD Outdoor

 

Nutrition Facts (sportvoeding)

Sandra Buijing

Lifting Clean

Robert van Herk

Meer informatie Klik Hier

Organisatie:

Dit event wordt verzorgt door AALO Fitness Academie in samenwerking met Excellent Fit Academy, Eleiko Benelux, Mijn Trainer en ASICS Benelux.

AALO Flyer Strenght en Conditioning Conference def zonder tekstshirt 

 

 


Deel dit nieuws: