Vacature AALO Master Trainer(s) M/V

AALO zoekt i.v.m. groei van onze organisatie fitness professionals M/V die ons team willen en kunnen versterken.

Als AALO Master Trainer ben je verantwoordelijk voor het opleiden van starters en professionals in de fitnessbranche. Daarnaast kun je worden ingezet als examinator of als participant in projectgroepen t.b.v. productontwikkeling.

Functie-eisen:

Als AALO Master Trainer ben je niet in loondienst, maar werk je als zelfstandige/freelancer. Je moet beschikken over een goedgekeurde VAR-verklaring en bereid zijn je in te schrijven bij het CRKBO in verband met btw-vrij werken.

Je beschikt aantoonbaar over werk- en denkvermogen op hbo-niveau. Een afgeronde hbo-/mbo-opleiding Sportacademie heeft onze voorkeur, aangevuld met relevante fitness- en personaltrainingsopleidingen (AALO/Fit!vak/NASM/LAPT en dergelijke). Heb je ervaring in en/of met (top)sport, docentschap, bewegingswetenschappen en/of het bedrijfsleven, dan heb je een streepje voor.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Tot slot ben je communicatief sterk, besluitvaardig, flexibel, enthousiast en klantgericht en bereid om in het weekend te werken.

De werktijden zijn met name in het weekend. Dit kan vrijdag, zaterdag en/of zondag zijn. Ook verzorgen wij steeds vaker op woensdag en in de avond opleidingen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om deze stap te maken? Wij ontvangen je sollicitatie (motivatiebrief + cv) graag per mail op backoffice@aalo.nl

 

AALO-Slide-4.png


Deel dit nieuws: