Vernieuwde opleiding Gewichtsconsulent BGN)

Vrijdag 21 oktober a.s. start de opleiding BGN Gewichtsconsulent in Nieuwegein (Utrecht). Dit is de geaccrediteerde voedingsspecialiste opleiding van Nederland.

Met deze opleiding kun je een gecertificeerd Gewichtsconsulent (BGN) worden, maar de opleiding is tevens perfect voor movement- en fitness professionals die alle ins en outs willen weten omtrent voeding.

De opleiding voorziet je van diepgaande kennis betreffende voeding, nutriënten/voedingsstoffen, pathologie, ziekteleer, gezond gewicht, begeleiden, voorlichten, coachen, meten en bewegen.

Onze docenten aan de AALO Voedingsacademie hebben een Bachelor Voeding en Diëtetiek genoten met als aanvulling een sportdiëtetiek opleiding. Verder zijn onze docenten SCAS gecertificeerd sportdiëtist en geregistreerd in kwaliteitsregister paramedici en tevens lid van Nederlandse vereniging deïsten en vereniging sportdiëtisten Nederland.

Tijdens de opleiding Gewichtsconsulent worden ook de modules 'praktijkvoering gewichtsconsulent', 'coaching' en 'leren ondernemen' onderwezen.
Tip: Ben jij zelfstandig ondernemer? Dan is het mogelijk om bij het professional-traject vrijstelling te krijgen voor het onderdeel ‘ondernemen’.

Meer informatie? Klik hier

Wetenswaardigheidjes:
- AALO Gewichtsconsulenten opleiding heeft de hoogst opgeleide docenten met de meeste praktijkervaring
- AALO Gewichtsconsulenten opleiding heeft het hoogste slagingspercentage van Nederland.
- AALO Gewichtsconsulenten opleiding heeft de voordeligste prijs-kwaliteitsverhouding van Nederland.

 

nutricions


Deel dit nieuws: