Word jij de nieuwe AALO yogadocent?

Ben jij een ervaren yogi en lijkt het je leuk andere mensen op te leiden tot yoga docent? Wij zijn opzoek naar docenten voor de opleidingen Yin Yoga 1 en Yang yoga 1. Door AALO Master Trainer te worden kun jij mede-yogis inspireren en trainen tot gecertificeerd yogadocent. Solliciteer direct en stuur je cv naar backoffice@aalo.nl.

Organisatie

AALO is een jong, dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door een informele, sportieve en gezellige werksfeer. In Nederland en België is AALO marktleider op het gebied van particuliere beroepsopleidingen binnen de fitness-, wellness- & health branche. AALO heeft een platte organisatiestructuur waarbinnen je als Master Trainer het verschil kunt uitmaken. De inzet en betrokkenheid van de medewerkers en AALO-trainers bepalen al 24 jaar het grote succes van AALO. Wij zijn in verband met groei van de organisatie per direct op zoek naar een AALO Master Trainer binnen de divisie AALO Yoga academie voor de opleidingen Yin Yoga 1 en Yang yoga 1.

Yoga academie

Binnen de Yoga academie bieden we verschillende korte en lange opleidingen aan. We leiden mensen op tot Yin en/of Yang Yoga Teacher. Ook bieden we kortere opleidingen en verschillende workshops. Bekijk hier alle AALO Yoga opleidingen.

Functiebeschrijving

Als AALO Master Trainer ben je verantwoordelijk voor het opleiden van professionals en starters in de yoga branche. Daarnaast kun je worden ingezet als examinator.

Functie-eisen

Als AALO Master Trainer ben je niet in loondienst, maar werk je als zelfstandige/freelancer. Je moet beschikken over een goedgekeurde VAR-verklaring en bereid zijn je in te schrijven bij het CRKBO in verband met btw-vrij werken. 

Bij voorkeur heb je een 500 RYT opleiding afgerond of bijna afgerond. 

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Tot slot ben je communicatief sterk, besluitvaardig, flexibel, enthousiast en klantgericht en bereid om in het weekend te werken.

Ben je toe aan deze uitdaging en heb je een sportieve en frisse instelling? Dan willen we graag met je in contact komen voor deze functie.

Wat hebben wij jou te bieden

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige baan (opdracht) in een sportieve werkomgeving, waarbij je dagelijks samenwerkt met een zeer enthousiast team van medewerkers en AALO Master Trainers. Doordat je komt te werken binnen een jonge en snelgroeiende organisatie, is er veel ruimte voor eigen initiatieven en vrijheid om zaken naar jouw ideeën in te vullen.

Ondanks het feit dat je niet in loondienst bent bij AALO is de betrokkenheid groot en hebben wij net als ‘reguliere’ bedrijven personeelsbijeenkomsten en trainingen. 

De werktijden zijn met name in het weekend. Dit kan vrijdag, zaterdag en/of zondag zijn. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om deze stap te maken? Solliciteer dan direct en stuur je sollicitatie (motivatiebrief + cv) per mail naar backoffice@aalo.nl.

Impress yourself, inspire others.


Deel dit nieuws: