Updatedagen

AALO organiseert meerdere keren per jaar updatedagen. Op deze dagen kun je deelnemen aan diverse workouts en lezingen. Tijdens de workouts word je onder meer bijgeschoold in techniek, creativiteit en opbouw van lessen. Deze dagen zijn niet alleen zeer leerzaam, ze zijn ook belangrijk om te volgen.

Kwaliteit

AALO staat voor kwaliteit. Zowel jij als de sportclub wenst de beste kwaliteit voor de leden. Dit kan alleen als je na het behalen van je diploma af en toe een updatedag volgt. Zo zorg je ervoor dat jouw diploma veel waard blijft en je altijd op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen!

Sterren

Voor elke updatedag ontvang je een ster op je diploma. Zo kun je altijd aantonen dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en dat je je inzet voor je beroep en passie hebt. Na het behalen van vier sterren ontvang je het gouden AALO-lauwerkransspeldje! Dit speldje wordt alleen gedragen door de instructeurs die voor hoge kwaliteit gaan. Volg jij ook deze weg, dan behoor je straks tot de AALO Gold Members!

Stappenplan

Welke stappen dien je nou te nemen om een goede instructeur te worden die op de hoogte blijft van ontwikkelingen en zichzelf blijft bijscholen? Hieronder zie je de stappen op een rij:

  • stap 1: behaal het AALO-diploma.
  • stap 2: neem drie keer per jaar deel aan de updatedag.
  • stap 3: ontvang per updatedag een stempel op je diploma.
  • stap 4: ontvang het gouden AALO-lauwerkransspeldje!