Workshop Bewegingsanalyse

Workshop Bewegingsanalyse in het kort:

Schrijf je nu direct in
Pilates Academie

Workshop ‘Bewegingsanalyse tijdens het lesgeven’

Heb je een opleiding gevolgd voor het geven van Pilates matlessen of Yoga lessen en heb je behoefte aan verdieping? Wil jij meer weten over het lichaam en fysieke beweegmogelijkheden? Schrijf je dan in voor de workshop ‘Bewegingsanalyse’. Onder begeleiding van een van onze klassiek Pilates docenten ga je twee dagen aan de slag met onderwerpen als ‘Fysieke begeleiding’, ‘Bewegen in de juiste uitlijning met oppositie’ en ‘De juiste stand van de wervelkolom’.

Bekijk deze video en ontdek alles over het studeren bij AALO. 


Inhoud van de workshop ‘Bewegingsanalyse tijdens het lesgeven’

Onderwerpen die aan bod komen zijn: 

  • Kijken naar de juiste stand van de wervelkolom: de behandelde stof kun je direct in Pilates Yoga, en ook andere lessen toepassen. 
  • Bewegen in de juiste uitlijning met oppositie: deze stof heeft niet alleen effect op jouw eigenvaardigheid, maar is wederom toepasbaar in andere bewegingsvormen. Tevens draagt het bij aan de ontwikkeling van je kennis over Pilates en Yoga.
  • Fysieke begeleiding: bijvoorbeeld: hoe nodig je iemand uit/ help je de persoon in de best mogelijke positie te komen van de oefening.
  • Je verbetert je eigen bewegingspatronen.
  • Verdieping in jouw lichaam: een oefening kent verschillende technische mogelijkheden. Door de verschillende werkvormen die aansluiten bij ieders voorkeursleren, namelijk visueel, auditief en kinesthetisch, leer je direct en indirect over jouw eigenvaardigheid.

Tijden, locaties en data

 


Examen en stage

Voor deze workshop hoef je geen stage te lopen of examen te doen. Na de workshop krijg je een deelnemers certificaat.


Kosten

Het lesgeld voor de Workshop ‘Pilates doceren met kennis van het lichaam’ bedraagt € 199,00. Dit is inclusief het AALO-studiemateriaal.


Doorstuderen?

Heb je de Workshop ‘Pilates doceren met kennis van het lichaam’ afgerond en wil je je verder ontwikkelen? Kijk voor meer mogelijkheden en verdieping bij de AALO Pilates Academie.


Studeren bij AALO

Bekijk deze video en ontdek alles over het studeren bij AALO.

Schrijf je direct in...

of vraag meer informatie aan! Klik hier.