Magic Circle

Vanaf €79

Magic Circle in het kort:

Nieuw: Magic Circle workshop

De Magic Circle is simpelweg een origineel Pilates-attribuut in je matoefeningen. Het is naar origineel ontwerp van Joseph Pilates.

zwarte blok inleiding pilates4

Pilates volgens de authentieke methode.

Studieprogramma

Oefeningen

Met behulp van de Magic Circle ervaar je de matoefeningen als nooit tevoren. Door de Magic Circle met armen of benen vast te houden maak je van een open-keten-oefening een gesloten-keten-oefening, waardoor de oefening intensiveert.

Effect

Het gewicht van de Magic Circle zelf is relatief licht, het effect van het toevoegen van een Magic Circle is groots voor de beweging zelf en de ervaren uitdaging.

Les van de beste docenten

Onze opleidingen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ontwikkeld door specialisten uit het vakgebied met jaren (buitenland)ervaring. Je krijgt les van de beste Master Trainers, met enorme passie voor het vak die veel praktijkervaring meenemen tijdens het geven van de lessen.

Studieadviseur Vanessa

"Heb je vragen? Ik en de andere AALO-studieadviseurs staan voor je klaar!"

Klik hier

Tijden, locaties en data

Docent: Eva Hasselbach
Locatie: Just Pilates Woerden

Binnenkort verschijnen hier de nieuwe opleidingsdata. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Wil je de gids ontvangen? 


Om je beter te kunnen helpen bij je studiekeuze kunnen we contact met je opnemen. Door dit formulier te versturen geef je hier toestemming voor. Ook ontvang je onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd afmelden wanneer je wilt.

Voorkeurslocatie

Bij AALO geef je jouw voorkeurslocatie op. Soms kan het gebeuren dat  de opleiding op een andere locatie plaatsvindt dan jouw voorkeurslocatie. Mocht dit gebeuren informeren we je hierover. En we proberen de extra reistijd natuurlijk altijd zo kort mogelijk te houden.

Geen toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding of specifieke kennis nodig. Iedereen kan meedoen! Twijfel je of deze opleiding bij jou past? Onze studieadviseurs helpen je graag! 

Algemeen JAN 2763

Wat kost deze workshop?

De prijs van deze workshop Magic Circle bedraagt € 79,00.

Vraag een offerte aan

Doorstuderen na deze workshop

Heb je de Workshop Magic Circle afgerond en wil je je verder ontwikkelen? Kijk voor meer mogelijkheden en verdieping bij de AALO Pilates Academie.