Chakra Systeem

Vanaf €678

Chakra Systeem in het kort:

Wil jij meer weten over de werking van het chakrasysteem? Dan is deze 7-daagse opleiding geknipt voor jou. Je krijgt praktische tools aangereikt om in je dagelijks leven aan de slag te gaan met deze eeuwenoude energieleer. Elke opleidingsdag staat in het teken van een chakra en behandelt alle aspecten zowel op theoretisch als persoonlijk vlak. Je gaat op fysiek en mentaal niveau met elk chakra aan de slag, waardoor je de kennis op diep niveau in je op kan nemen. Deze opleiding heeft een zeer dynamische en interactieve insteek.

Inhoud van de AALO-opleiding Chakra Systeem

De focus in deze opleiding ligt voornamelijk op het zelf ervaren van de chakra’s en is niet bedoeld om daar les in te geven. Uiteraard zal deze vorm van persoonlijke ontwikkeling wel effect hebben op jouw (eventuele) lesgeef kwaliteiten en je op vele vlakken inspireren.

De thema’s die tijdens de opleidingsdagen aanbod komen zijn:

  • Iedere individuele chakra
  • Achtergrond energiesysteem en filosofie
  • Praktische oefeningen
  • Thema’s herkennen
  • Energetic Body Work
  • Meditaties

Tijden, locaties en data

De opleiding Chakra Systeem bestaat uit 7 opleidingsdagen en wordt afgesloten met een reflectieverslag.

Hieronder vind je een overzicht van de regio(s), voorkeurslocaties en startdata.

Woerden (utrecht)
Chakra Systeem Lestijden
Opleidingsdag 1 za 15-02-2020 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 2 zo 23-02-2020 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 3 za 21-03-2020 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 4 za 04-04-2020 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 5 za 11-04-2020 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 6 zo 19-04-2020 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 7 za 25-04-2020 10:30 - 17:00 uur

Voorkeurslocatie

AALO is een landelijke organisatie. Opleidingen worden binnen één of meerdere Regio’s aangeboden. Kies een Regio die het best bij je past en schrijft je in voor jouw voorkeurslocatie binnen deze regio. Binnen de regio probeert AALO altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de door jou opgegeven voorkeurslocatie. De voorkeurslocatie met de meeste inschrijvingen gaat door. Houd daarom rekening dat de opleiding op een andere locatie plaats zou kunnen vinden dan jouw voorkeurslocatie. Uiteraard proberen we de extra reistijd altijd zo kort mogelijk te houden.

Uiterlijk 14 dagen voordat je opleiding van start gaat ontvang je een e-mail met daarin de definitieve locatiegegevens en tijden. Je kunt de informatie ook vinden in je digitale leeromgeving.

Maak kennis met AALO Yoga Academie

Wil je kennismaken met AALO Yoga Academie? Dit is je kans. Kom 1 september naar onze gratis en vrijblijvende klassikale Yin/Yang proefles. Onze ervaren yoga docent beantwoordt al je vragen en laat je zien wat het is om een opleiding bij AALO te volgen. Klik hier om je in te inschrijven.

Studiebelasting, examen en stage

Om de opleiding Chakra Systeem af te sluiten, werk je gedurende de opleiding aan zelfreflectie, door het doen van verschillende opdrachten. Tijdens de opleiding krijg je toegang tot de digitale leeromgeving met ondersteunend materiaal. We nodigen je uit om dagelijks met de verschillende oefeningen aan de slag te gaan en te reflecteren op je ervaringen. Om deze opleiding Chakra Systeem af te sluiten, lever je dit reflectieverslag in bij de AALO Yoga Trainer.

Het lesgeld voor de opleiding Chakra Systeem bedraagt € 678,00. Dit is inclusief het AALO-studiemateriaal.

Deze opleiding heeft geen praktijkexamen. Wel wordt er € 59 examengeld gerekend voor een theorie-examen, het bespreken van jouw eigen practice en het nakijken van een portfolio/zelfreflectie.

Doorstuderen na deze opleiding

Als je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je een 50-uurs certificaat. Heb je de opleiding Chakra Systeem afgerond en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van yogaoefeningen en yogalessen? De yoga-opleidingen binnen de AALO Yoga Academie en de AALO Pilates Academie bevatten de perfecte vervolgopleidingen.