Workshop Vinyasa Flow

Workshop Vinyasa Flow in het kort:

Schrijf je nu direct in
Workshop Vinyasa Flow

Workshop – Vinyasa Flow

Wil jij leren om creatieve en vloeiende Yang yoga sequences te maken? Vinyasa is een dynamische yogastijl waarbij gewerkt wordt met creatieve flows met soepele overgangen. Tijdens deze workshop krijg je praktische tools aangereikt om te kunnen lesgeven volgens het vinyasa flow lesgeefsysteem. Hierdoor zal je in staat zijn om variaties toe te passen in je bestaande lessen. Je leert thematisch te werken om van daaruit zelf creatieve en vloeiende sequences te maken.

Deze workshop dag is een speelse en actieve dag waarin je leert hoe je jouw lessen, binnen de ‘regels’ van het vinyasa flow systeem, eindeloos kunt variëren en aanpassen. Dit zorgt voor afwisseling, differentiatie en binding van je klanten/leden.


Inhoud van de workshop

  • Start met een pittige vinyasa flow les van 1,5 uur
  • Theorie over het Vinyasa flow systeem
  • Zelf aan de slag met variatie aanbrengen in je les
  • Ruimte voor vragen

Tijden, locaties, data en prijs

De workshop Vinyasa Flow bestaat uit 1 dag.(14 september in Culemborg)

Hieronder vind je een overzicht van leslocaties en startdata. 

De prijs van deze workshop Vinyasa Flow bedraagt € 75,00.


Voor wie?

De Vinyasa workshop is geschikt voor iedere Yang yogadocent die kennis wil maken met deze creatieve en dynamische vorm van yoga. Deze workshop is bedoeld om inspiratie op te doen, waardoor je meer variatie kunt toepassen in je lessen. Tevens is deze workshop een mooie aanvulling op de Yang Yoga modules.

Schrijf je direct in...

of vraag meer informatie aan! Klik hier.