Workshop Circle Flow

Workshop Circle Flow in het kort:

Schrijf je nu direct in
croppedimage657165 workshop Ashtanga 1

Workshop Circle Flow

Wil jij meer variatie aanbrengen in je Yin en Yang yogalessen? In de interactieve workshop Circle Flow leer je gebruik maken van alle hoeken van de yogamat, in een rondgaande flow. Ook leer je hoe jij deze flow op jouw deelnemers kunt overbrengen.


Inhoud van de workshop

De dag start met een actieve Yang Circle Flow les (mandala vinyasa) waarna je met een groepje aan de slag gaat om je eigen Circle Flow les te ontwerpen. De lessen worden vervolgens uitgebreid besproken en uitgewisseld.

Het middagprogramma start met een verdiepende Yin Circle Flow les. Wederom worden in groepjes zelf lessen ontworpen, maar dit ligt de focus op de Yin kant. Ook deze zelfontworpen lessen worden besproken en uitgewisseld. Dit alles gebeurt uiteraard onder leiding en deskundig oog van de AALO Yoga Trainer.

Aan het eind van deze dag heb je niet alleen zelf twee Circle Flow lessen gevolgd. Je hebt na deze inspirerende workshop ook een bredere kijk op (Circle Flow) sequencing in jouw eigen yogalessen en hoe je dit kunt overbrengen op jouw deelnemers. En je hebt aan het einde van de dag al een aantal lessen klaarliggen om zelf te kunnen geven en meteen aan de slag te gaan!

Go with the flow


Tijden, locaties, data en prijs

De workshop Circle Flow bestaat uit 1 dag.

Culemborg (utrecht)
Workshop Circle Flow Lestijden
Opleidingsdag 1 vr 06-12-2019 10:30 - 16:30 uur

De prijs van deze workshop Circle Flow bedraagt € 75,00.

Schrijf je direct in...

of vraag meer informatie aan! Klik hier.