Yang Yoga 3 - Fysieke begeleiding

Yang Yoga 3 - Fysieke begeleiding in het kort:

Schrijf je nu direct in
banner ASHTANGA

Yang Yoga 3 – Fysieke Begeleiding

De AALO yoga opleiding Yang Yoga 3 - Fysieke Begeleiding biedt een verdere verdieping in het fysiek begeleiden van de deelnemers in je les. Daar waar we in Yang Yoga 2 aan de slag zijn gegaan met point begeleiding breiden we je toolbox langzaamaan uit door je ook intensere technieken van fysieke begeleiding aan te reiken.

Bekijk deze video en ontdek alles over het studeren bij AALO.


Inhoud van de AALO-opleiding Yang Yoga 3 – Fysieke Begeleiding

Hoe zet je een deelnemer in de juiste houding en hoe help je een deelnemer zijn of haar houding verder te verdiepen? Waar moet je op letten tijdens jouw yogalessen en hoe verfijn je je 'teacher's eye'.

Tijdens deze opleiding gaan we hiermee aan de slag door veel te kijken naar elkaar en te oefenen met fysieke begeleiding. Een kunst die je letterlijk in je handen moet krijgen door het veel te doen. Sterker nog, het is een practice op zich. Je eigen practice zal hier wederom een grote invloed op hebben en is dus ook een belangrijk onderdeel van dit proces. Deze opleiding geeft je hier een aantal tools voor, zodat jij als yogadocent deze meerwaarde kunt bieden aan de deelnemers in jouw yogalessen. De oefening hiervan is essentieel, om het je eigen te maken, je er zeker in te voelen en er bedreven in te worden.

Ook maak je kennis met een aantal pranayama- en meditatietechnieken om je eigen yogapractice verder te kunnen verdiepen. Na voldoende practice zou je die technieken eventueel kunnen gebruiken in je lessen, waardoor je je deelnemers ook op een dieper niveau kunt brengen.

Onderwerpen die tijdens deze opleiding aan bod komen zijn:

  • Verfijning teachers eye
  • Intensere technieken fysieke begeleiding en die beoefenen
  • Pranayama en meditatie

Tijdens de opleiding krijg je toegang tot de digitale leeromgeving met ondersteunend materiaal. We nodigen je uit om dagelijks met de verschillende oefeningen aan de slag te gaan en te reflecteren op je ervaringen.


Tijden, locaties en data

De opleiding Yang Yoga 3 - Fysieke Begeleiding bestaat uit 7 opleidingsdagen en wordt afgesloten met een reflectieverslag. 

Voorkeurslocatie
AALO is een landelijke organisatie. Opleidingen worden binnen één of meerdere Regio’s aangeboden. Kies een Regio die het best bij je past en schrijft je in voor jouw voorkeurslocatie binnen deze regio. Binnen de regio probeert AALO altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de door jou opgegeven voorkeurslocatie. De voorkeurslocatie met de meeste inschrijvingen gaat door. Houd daarom rekening dat de opleiding op een andere locatie plaats zou kunnen vinden dan jouw voorkeurslocatie. Uiteraard proberen we de extra reistijd altijd zo kort mogelijk te houden.

Uiterlijk 14 dagen voordat je opleiding van start gaat ontvang je een e-mail met daarin de definitieve locatiegegevens en tijden. Je kunt de informatie ook vinden in je digitale leeromgeving.

Hieronder vind je een overzicht van de leslocaties en startdata.

Woerden (utrecht)
Yang Yoga 3 - Fysieke begeleiding Lestijden
Opleidingsdag 1 za 12-10-2019 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 2 zo 13-10-2019 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 3 za 26-10-2019 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 4 zo 10-11-2019 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 5 za 23-11-2019 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 6 za 07-12-2019 10:30 - 17:00 uur
Opleidingsdag 7 za 14-12-2019 10:30 - 17:00 uur

Bel voor meer informatie over de eerstvolgende startdatum naar 088 - 1630 010.

Wil je kennismaken met AALO Yoga Academie? Dit is je kans. Kom 1 september naar onze gratis en vrijblijvende klassikale Yin/Yang proefles. Onze ervaren yoga docent beantwoordt al je vragen en laat je zien wat het is om een opleiding bij AALO te volgen. Klik hier om je in te inschrijven.


Examen en stage

Aan het einde van de opleiding Yang Yoga 3 – Fysieke Begeleiding schrijf je een reflectieverslag. Dit verslag wordt van feedback voorzien door een officiële AALO-examinator.


Doorstuderen?

yoga allianceRYT 200 logoAls je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je een 50-uurs certificaat. Heb je de Yang Yoga 3 – Fysieke Begeleiding afgerond en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van yogaoefeningen en yogalessen? De opleiding Yang Yoga 4 - Ashtanga binnen de AALO Yoga Academie sluit hier perfect op aan. 

Deze opleiding is onderdeel van het 200 uurs Yang opleidingstraject (RYT – 200). Na het afronden van een van deze trajecten kun je je registreren bij Yoga Alliance (YA) en krijg je een internationale erkenning als RYT-200 Yoga docent. Bekijk meer informatie omtrent  de Yoga Alliance-registratie (YAR).

Yin Yoga Teacher Training (RYT-200) € 2.543,00 € 1.999,00 € 544,00 voordeel
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Yin Yoga Teacher Training (RYT-200)
Yang Yoga Teacher Training (RYT-200) € 2.543,00 € 1.999,00 € 544,00 voordeel
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Yang Yoga Teacher Training (RYT-200)
Yin/Yang Yoga Teacher Training (RYT-200) € 2.325,00 € 1.999,00 € 326,00 voordeel

Het 200 uurs (RYT-200) traject leidt je op tot een internationaal erkende RYT-200 Yoga - docent. Je volgt het 200 uurs traject bestaande uit de volgende AALO Yoga-opleidingen:

  • Power Yoga (Yang) Level 1
  • Power Yoga (Yang) Level 2
  • Yin Yoga (Level 1)
  • Yin Yoga (Level 2)
  • Extra RYT - 200 opleidings- en examendag (Examenpakket)
Sluiten [x]

AALO Plannings Wizard

Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard.

Startdatum - Yin/Yang Yoga Teacher Training (RYT-200)


Studeren bij AALO

Bekijk deze video en ontdek alles over het studeren bij AALO.


Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Voor Yang Yoga 3 - Fysieke begeleiding kun je voor het fiscale jaar 2019 bijvoorbeeld € 212,16 terugvragen van de belasting!*

* Dit rekenvoorbeeld geldt als indicatie bij ineens betaling van de opleiding met de hoogste belastingschaal van 52% en is alleen van toepassing als de opleiding aansluit bij je beroep of toekomstige beroep. Bekijk voor meer informatie de AALO Belastingtool.

Schrijf je direct in...

of vraag meer informatie aan! Klik hier.