Reviews over Bootcamp Instructeur

  |   rotterdam

Ik heb als 1e lichting de cursus tot bootcamp instructeur mogen voltooien en de cursus is mij zeer goed bevallen.
Wij werden op de 1e dag netjes ontvangen door Ian(Instructeur) en er werd een duidelijk beeld geschetst wat wij van de cursus cq opleidingen konden verwachten.
De instructeur was zeer enthousiast en liet ook zien dat hij genoeg kennis in zijn rugtas had om om van ons een groep enthousiaste bootcamp instructeurs in spé te maken!
Al met al is deze opleiding zeker een aanrader en als je van plan bent om de opleiding te volgen kijk dan uit naar Ian, want hij is een hele goede!! 100 punten

  |   rotterdam

Ik heb als 1e lichting de cursus tot bootcamp instructeur mogen voltooien en de cursus is mij zeer goed bevallen.
Wij werden op de 1e dag netjes ontvangen door Ian(Instructeur) en er werd een duidelijk beeld geschetst wat wij van de cursus cq opleidingen konden verwachten.
De instructeur was zeer enthousiast en liet ook zien dat hij genoeg kennis in zijn rugtas had om om van ons een groep enthousiaste bootcamp instructeurs in spé te maken!
Al met al is deze opleiding zeker een aanrader en als je van plan bent om de opleiding te volgen kijk dan uit naar Ian, want hij is een hele goede!! 100 punten

  |   Nuth

Kwalitatief goede opleiding, voldoende theorie en praktijk. De opleiding wordt met veel plezier gegeven en de praktijk is erg leuk en leerzaam. Zeker aan te bevelen!

  |   Amersfoort

Dit was de 1e keer dat de bootcamp instructeur training werd gegeven. Maar zeer veel geleerd van de docent maar ook van de mede-cursisten. En niet alleen serieuze theorie en pittige praktijk lessen. Ook FUN!

  |   leiden

Ik heb deze cursus gevolgd om mijzelf in kennis te verrijken. Ian, onze instructeur geeft goed aan wat de aandachtspunten zijn zowel in het theoretische gedeelte als in de praktijk. Ik heb veel geleerd, vooral uit de praktijk. De laatste dag DE PRAKTIJKDAG op de Wassenaarseslag vond ik het leukste. Ik heb niet alleen mezelf leren kennen maar ook de andere cursisten, het was top!! Ik overweeg nu om de cursus PT te gaan volgen.

  |   Oisterwijk

Leuke leerzame opleiding met veel praktijk tegen een goede prijs

  |   Oisterwijk

Ik ben drie weekends vanuit België naar Oisterwijk gereden om deze opleiding te volgen en daar heb ik absoluut geen spijt van!
Eens aangekomen werd mijn ochtendhumeur onmiddellijk vervangen door een brede glimlach. Kan moeilijk anders want Ian zijn enthousiasme straalt er gewoon vanaf!
Ik heb tijdens de opleiding vooral creatief leren denken met betrekking tot oefeningen doen met eigen lichaamsgewicht in combinatie met natuurlijke elementen. Wanneer ik nu ga lopen, zie ik overal mogelijkheden om oefeningen te doen. Waardoor ik meer aan het bootcampen, dan aan het lopen ben.

  |   Berkel en rodenrijs

Na de AALO Personaltrainer en AALO Kettlebell Trainer Heb ik deze opleiding ook gedaan. Dit is zeker een toevoeging. De opleiding was heel leerzaam. Er wordt heel goed uitgelegd hoe jij je bootcamp les naar een hoger niveau brengt, door middel van trainingsopbouw, oefeningen, houdingsanalyse en veel meer. Ian van der Werf de docent die het geeft heeft heel veel kennis en is super enthousiast, dus mocht je twijfelen hoop ik dat ik je met deze review overhaal. TOP opleiding!!!!!

  |   Vijfhuizen

Een super goede en leerzame opleiding!
De eerste dag bestond uit veel theorie van een enthousiaste trainer zodat je daarna goed aan de slag kunt. De 2 volgende dagen volgden we leuke, afwisselende en pittige trainingen zodat we genoeg ideeën hebben voor een training.
Ik raad het zeker aan om deze opleiding te volgen.

  |   nieuw vennep

Ik heb de 1e dag in Leiden en de andere 2 dagen in Oisterwijk gevolgd. De eerste dag krijg je veel theorie over oa energiesystemen in je lichaam, maar ook over trainingsopbouw ed. Mijn ervaring is,dat wanneer je bv Fitvak A/B of PT opleiding hebt gedaan, dit een ontzettend fijne reminder is. Wat weet je nog en wat niet meer. Omdat je een handout krijgt, kan je je geheugen echt goed opfrissen. Complimenten voor deze samenvatting!! In Oisterwijk heb ik ontzettend veel praktijk gedaan. Echt heel leuk en leerzaam. Het is een wonder dat ik zelf niet op deze oefeningen en opbouw kom. Roel begeleidde de groep ontzettend leuk. Opbouw was goed en het voordeel was dat we een leuke groep hadden en heel mooi weer. Een leerzame opleiding. Vanavond mijn eerste bootcamp! Bedankt Ian en Roel en wie weet tot ziens :-))

  |   Oisterwijk

Goeie cursus, fijn in 3 dagen klaar! En alles werd heel duidelijk uitgelegd door docent Roel, in een leuke sfeer! Lichamelijk wel helemaal stuk gegaan, terwijl ik toch echt dacht dat ik fit was.......

  |   Arnhem

Ik vond het een prima cursus. Een enthousiaste vakdocent. Zelf ook trainingen ervaren. Leuke sfeer en uitnodigend om met de groep ervaringen te delen.

  |   Castricum

Drie super dagen gehad. Veel geleerd van Roel. Duidelijke informatie, goede en beknopte manual, leuke praktijk trainingen met doelgerichte oefeningen. Het ontbrekende puzzelstukje is gevonden :-)!

  |   Rotterdam

Veel geleerd de afgelopen cursusdagen. Gino is een gedreven trainer met een overdosis aan knowhow&skillz.
Bij een vervolg zit ik vooraan. U

  |   Heiloo

Lekker korte cursus. Zou wel meer dagen kunnen gebruiken om het plaatje compleet te krijgen. Veel theorie (herhaling, wat op zich wel eens goed is). Had verwacht (nog) meer inspiratie te krijgen!

  |   Leiden

Ik heb de opleiding tot bootcamp instructeur gedaan onder de super gemotiveerde Gino. Echt een hele leuke training , met afwisselende theorie en praktijk. Vooral de laatste dag op het Wassenaarse strand was zwaar maar ook erg leuk en leerzaam... Bedankt Gino!!!!

  |   amersfoort

Leuke opleiding die werd gegeven door trainer met verstand van zaken. De organisatie rondom de opleiding was wel erg slecht. Benauwd 'leslokaal', geen koffie en thee en veel te grote groep.

  |   Rotterdam

Ik heb de opleiding pas afgerond en heb les gehad van Gino.
De opleiding heb ik als zeer leerzaam als prettig ervaren.
Mocht er een vervolg konen dan wil ik zeker daar aan deelnemen.
Nu eerst de AALO kettlebelt opleiding volgen.
Heel veel zin in!!

  |   Nieuw Vennep

De opleiding in Amsterdam gedaan met Gino als super enthousiaste docent. Relevante theorie wordt op de eerste 2 dagen behandeld in vogelvlucht. Voor mij waren vooral de opbouw van een training en de inspiratie voor leuke oefeningen van toegevoegde waarde. Dag 3 was erg leuk doordat alle cursisten zelf ook een stuk training gaven.
Verbeterpunt: Ik had graag ook de oefeningen van Gino op papier gehad, maar aan dat verzoek kon niet worden voldaan.
Leuke contacten aan overgehouden ook! En inmiddels zelf met veel plezier als instructeur aan de slag :-)

  |   Eerbeek

Prima ,opleiding waar je veel praktische informatie en ook veel praktijk krijgt ,dit in opbouwende moeilijkheidsgraad elke les meer praktijk.
Prima trainer(s) met veel now-how en enthousiast.

  |   Gemert

Super leuke opleiding!!! Buiten dat we een hele hoop hebben geleerd, was het ook nog eens gezellig. Hard gewerkt en veel gelachen. Master-opleider was ook heel erg goed.

  |   Meppel

Ik heb afgelopen december deze opleiding mogen volgen in Hilversum. Deze werd gegeven door Gino P. Super enthousiast en motiverende opleider. Praktijk en theorie zeer duidelijk het was een mooie ervaring waarin ik ontzettend veel heb geleerd. Bedankt Aalo, bedankt Gino

  |   Amsterdam

De Bootcamp opleiding was super zat goed in elkaar en veel geleerd van hoe ik mijn Bootcamp lessen wil gaan geven

Ook een review over Bootcamp Instructeur plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *