Voeding Academie

Profiteer t/m 15 juni van 15% korting op het lesgeld van alle opleidingen, ook de pakketten! 💪

Gebruik de kortingscode: VakantieDeal

Word een professionele voedingsdeskundige

Het vakgebied voeding is een van de moeilijkste vakgebieden. Er zijn enorm veel tegenstrijdigheden, vaak nog wetenschappelijk onderbouwd, en er zijn veel grijze gebieden. Wij bieden jou handvatten zodat je niet alleen je eigen visie kunt ontwikkelen, maar deze ook kunt onderbouwen.

zwarte blok inleiding 2

Studieadviseur Vanessa

Heb je vragen over de inhoud van de opleiding?

We staan voor je klaar. Bel met Vanessa of een van onze andere studieadviseurs!

Klik hier

Branche-erkend diploma, erkend door BGN

BGN4

De opleidingen aan de Voeding Academie zijn erkend door de branche. Een aantal opleidingen zijn ook erkend door de BGN, de officiële beroepsvereniging voor professionele gewichtsconsulenten. Veel zorgverzekeraars vergoeden de consulten van gewichtsconsulenten die zijn aangesloten bij de BGN compleet. 

Onze docenten voor de opleidingen BGN Gewichtsconsulent en Sportvoeding Adviseur hebben een Bachelor Voeding en Diëtetiek genoten met als aanvulling een Post HBO sport diëtetiek opleiding. Allen hebben een docenten opleiding tot AALO Master Trainer gevolgd. Onze docenten zijn SCAS gecertificeerd sportdiëtist en geregistreerd in kwaliteitsregister paramedici. Onze docenten zijn ook lid van Nederlandse vereniging deïsten en vereniging sportdiëtisten Nederland.

Start Online

start online klein6Bij ons kun je een aantal opleidingen volledig online volgen, zo maak je een vliegende start. In onze handige Digitale Leeromgeving krijg je webinars, opdrachten en kun je vragen stellen aan je docenten. Bekijk onze online opleidingen hier.

Snel starten

Voedingsdeskundige (Level 1)

Start op:
15-09-2024
Locatie:
Online