Voor studenten

Voor studenten

Op deze pagina vind je voor jou als AALO-student verschillende handige links. Heb je vragen over de opleiding, stage of andere zaken? Je kunt op werkdagen contact opnemen met de klantenservice van 9.00 - 17.00 op het telefoonnummer 088-1 630 010. Of je kunt een e-mail sturen naar service@aalo.nl. Je wordt niet alleen direct geholpen, AALO denkt ook altijd met je mee.

Mijn AALO

Klik hier voor toegang tot Mijn AALO.

Mijn AALO

Digitale leeromgeving

Klik hier voor toegang tot jouw digitale leeromgeving (DLO).

» Digitale leeromgeving

Wijzigingen doorgeven

Wil je jouw opleiding wijzigen, doorschuiven, omzetten of annuleren? Voor mutaties graag een email sturen naar service@aalo.nl of via het formulier.

» Mutaties

Opleiding beoordelen

Wij zijn benieuwd wat je van je opleiding vindt. Jouw review helpt ons met het verbeteren van onze opleidingen en service. Je kunt ons beoordelen via Google of onze eigen website. Ga hiervoor naar de opleidingspagina en klik bovenaan op de gele sterren. Alvast bedankt!

» Google review

Vacaturebank

Steeds vaker hebben sportscholen een tekort aan goed personeel. Bekijk hier een actueel aanbod van vacatures bij sportscholen.

» Vacaturebank

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen heeft AALO al voor je beantwoord.

» Veelgestelde vragen

Klachtenprocedure

Om jouw klacht goed te kunnen afhandelen en te zorgen dat wij kunnen leren van jouw klacht, vragen wij je de klachtenprocedure te gebruiken voor het indienen van je klacht.

» Klachtenprocedure