Droomrapport

AALO-studenten geven ons gemiddeld een 8.8 op Feedback Company. En daar zijn wij trots op!

Studenten beoordelen ons met een 8.8

Bij AALO vinden wij hoogwaardig, kwalitatief goed onderwijs belangrijk. Wij streven ernaar dat iedereen een passende opleiding kan volgen waarmee je direct in het werkveld aan de slag kunt. Maken wij dit waar? Dat weten onze studenten natuurlijk als de beste!

Op de onafhankelijke vergelijkingssite The Feedback Company scoort AALO gemiddeld een 8.8 op basis van ruim 300 reviews. Studenten hebben ons onder andere beoordeeld op flexibiliteit, docenten en studiemateriaal.

Wil je weten wat studenten van ons vinden? Bekijk hieronder een aantal reviews van The Feedback Company of lees de interviews!

Reviews

Patrick da Cruz Barros | Fitness Trainer Level 1

4star

Voor iedereen die in de fitness branche wil werken is AALO een must in mijn ogen.
Voordat ik begon met de AALO opleidingen was ik al werkzaam in de fitnessbranche. Ik merkte af en toe dat mijn kennis nog ontbrak waardoor ik de stap niet durfde te zetten om voor mijzelf te beginnen. Na de opleidingen level 1, master en PT succesvol te hebben afgerond weet ik zeker dat ik er nu klaar voor ben.
Een dikke duim naar het hele AALO instituut! Bedankt!

Karin Aagjes | Personal Trainer Pakket

5star reviews

Ik heb het PT pakket gevolgd van level 1 t/m 4. Vanaf dag 1 heb ik enorm veel geleerd en inspiratie opgedaan. De trainers zijn kundig en toegankelijk. Ik heb 5 AALO trainers mogen ontmoeten en 4 examinatoren en van allemaal heb ik enorm veel geleerd. Toch wil ik vooral Ian even apart benoemen, wat een kennis heeft deze man!! En wat een inspiratie. Ondertussen heb ik me ingeschreven voor Gewichtsconsulent en ben aan de slag als zelfstandig PT'er, mij klantenkring begint te groeien...:) Thanks AALO...

Linda | Yin/Yang Yoga Teacher Training 200 RYT

5star reviews

In oktober 2021 gestart met Yang 1, Poweryoga van de 200 uurs Yin/Yang teacher opleiding. Wat vind ik dit leuk en vooral leerzaam! Gister geslaagd voor de Poweryoga. De lessen waren leerzaam, zo gegroeid, maar nog lang niet uitgeleerd. Ik kijk ontzettend uit naar Yang 2. Zelfs het examen vond ik heel leerzaam, goede tips en goede feedback waar je echt iets mee kan!

De Master docenten van de AALO Yoga academie die ik nu heb meegemaakt ben ik zeer over te spreken. Duidelijk, correct en betrokken. Echt wat ik zoek in een docent. - Namaste

John Rijsbergen | Sportvoedingsadviseur (BGN)

5star reviews

Super opleiding. Sandra heeft veel kennis van zaken en weet deze op een duidelijke manier over te brengen. De kennis en vaardigheden die je in deze cursus opdoet, zijn direct in de praktijk bruikbaar. Zonder meer een aanrader!

Interviews met studenten

Wil je een opleiding volgen bij AALO, maar twijfel je nog? Of heb je gewoon even zin in wat extra inspiratie? Lees dan deze inspirerende verhalen van AALO studenten.

Student Stefan - In 2020 voor zichzelf begonnen als Personal Trainer

Stefan is in 2020 begonnen als Personal Trainer. Na een goede start kreeg ook hij te maken met de sluiting van de sportscholen. Een slechte start zou je zeggen, maar dan ken je Stefan niet! In zijn blog vertelt hij over zijn start als PT en hoe hij tijdens de twee lockdowns toch zijn klanten heeft weten te bereiken en motiveren! 'Voor mezelf beginnen was de beste belissing die ik heb genomen.' Lees het verhaal van Stefan hier. 

Maak kennis met student Barbara

Ze geeft lessen in Total Body Shape, Zumba, een combi van circuittraining en steps en daarnaast is ze ook nog paal-fitness instructeur. Barbara vindt vooral de diversiteit in bewegen en lesgeven en de verschillende mensen leuk. 'Dat ze plezier hebben in het sporten zelf vind ik heel belangrijk.' Het interview met Barbara lees je hier!

Student Roos - Van Hypotheekadviseur naar Personal Trainer

“Persoonlijke motieven, tsja… daar kan ik wel 4 kantjes van vol typen. Ik ga me ook niet volledig inhouden, maar voor het geval dat je haast hebt komt het neer op het volgende: Ik was zelf veel te zwaar, sportte nooit, was liever lui dan moe en had een serieus eetprobleem. Door een moeilijke tijd heb ik besloten voor mijzelf te kiezen. Ik heb een personal trainer in de arm genomen en ben ruim 30 kg afgevallen. Ik ben verslaafd geraakt aan het sporten en de mentale kick, en heb zo mijn chronische depressie overwonnen. I want to pay it forward. “ Lees het hele interview met Student Roos hier.

BarbaraSocialStefanB90621637 3324741747540711 9121230846903189504 n2