Over AALO

Welkom bij AALO Opleidingen! AALO is sinds 1996 uitgegroeid tot de grootste kwaliteitsopleider binnen de fitness-, health- en wellnessbranche. Met meer dan 50 opleidingen vind je bij AALO altijd een opleiding die bij je past. AALO bestaat uit verschillende academies. Elke academie bestaat uit verschillende opleidingen die modulair zijn opgebouwd. Na het succesvol afronden van een opleiding ontvang je een waardevol en branche-erkend AALO-diploma of -certificaat (NRTO). Je kunt dus direct aan de slag! Je hebt de mogelijkheid om diverse opleidingen uit verschillende academies te volgen. Hierdoor verhoog je jouw marktwaarde aanzienlijk. AALO heeft diverse voordelige pakketsamenstellingen waardoor je voordeel oploopt tot honderden euro's.

Bekijk ook de volgende pagina's

Klantenservice

Heb je vragen over de opleiding, stage of andere zaken? Je kunt op werkdagen van 9.00 - 12.00 contact opnemen met de klantenservice via 088-1 630 000 of een e-mail sturen naar ks@aalo.nl. Je wordt niet alleen direct geholpen, AALO denkt ook altijd met je mee.

De uitvinder, sinds 1996

AALO is meer dan een opleider. AALO heeft diverse methodieken uitgevonden die zijn overgenomen door de rest van de opleiders over de gehele wereld. Zo is AALO de uitvinder van PEP (Peak Emotion Program), een methode waardoor je als instructeur in staat bent om de emotie van je klant te sturen. Ook heeft AALO samen met Solid Sound de climaxrol geïntroduceerd, gebaseerd op de sfeer die een dj in een club weet te creëren en vertaald naar groepslessen. Daarnaast heeft AALO de MORE-docent bedacht. Met de MORE-docent creëer je een instructeur die veel meer is dan 'alleen maar' een lesgever of fitnessinstructeur. Een door AALO opgeleide instructeur heeft naast vakinhoudelijke kennis dan ook kennis van en inzicht in marketing, relatiebeheer en klantenbinding. Naast marktleider kunnen we stellen dat AALO trendsetter is binnen de fitnessbranche.

Waarom AALO? Daarom AALO!

  • Je behaalt het waardevolste diploma in de fitnessbranche.
  • Je studeert bij de nummer 1 (fitness)opleider van de Benelux.
  • Je volgt op het hoogste niveau les van een AALO Master Trainer.
  • Je bent verzekerd van extra voordelig lesgeld.
  • Je profiteert ook na je opleiding van het AALO-netwerk.