|   Deventer

Na het afronden van deze opleiding ben ik direct doorgegaan met Level 2. Het was een zeer leuke ervaring met super leuke mensen en top instructeurs. Ik ben direct aan de slag gegaan als fitnesstrainer. Nu 2 jaar later ben ik zzp'er en succesvol instructeur. Over een paar maanden ga ik de Fitness Master en PT doen, ik hoop dat deze opleidingen net zo leerzaam zijn.

  |   Houten

Dit is de absolute basis. Heel belangrijk anders worden de rest van de vervolgopleidingen erg zwaar voor je. Begin bij het begin en leer van een vaak goed georganiseerde enthousiaste master trainer van AALO!

  |   Moordrecht

Deze opleiding beidt een goede basis voor de vervolgopleidingen van de AALO, maar ook een goede basis om te starten met het werken in een fitness centrum. De opleiding zorgt voor een basiskennis van het menselijk lichaam en maakt een begin met trainingsopbouw. Niet onbelangrijk, er wordt in deze opleiding veel ingegaan op de omgang met de sporters die je in de praktijk veel zult gebruiken.

  |   Oss

Duidelijke en enthousiaste cursus, waardoor het beter begrijpen van het lichaam en uitvoeren van bewegingen/oefeningen in de fitness duidelijker worden.

  |   Etten-Leur

Fitness trainer A Top opleiding erg duidelijk en goed gestructureerd. Bied een goede basis in zowel theoretisch als praktisch aspect.

  |   Breda

Zeer goede training, met kundige trainers. Online leeromgeving bevat alle informatie die je moet hebben en is zeer duidelijk opgebouwd.

  |   apeldoorn

Goede begeleiding en leuke trainers.

  |   Geleen

Een hele fijne opleiding bij Jasper gehad, ik heb er niet alleen heel veel geleerd op een leuke manier, maar ik heb ook nog regelmatig gelachen om de grapjes die hij tussendoor maakte. Deze opleiding is echt een aanrader voor iedereen die wilt beginnen in de sport, of je nou veel of weinig ervaring hebt.

  |   Groenekan

Het is aardig aanpoten deze opleiding als je het naast je gewone baan en gezin volgt. Zorg vooraf dat je een stageplaats vindt en dat je met je stagebegeleider een planning maakt voor het uitvoeren van je stageopdrachten en het oefenen van je praktijkexamen. Het is een leuke en leerzame opleiding die je ook als je compleet nieuw bent in de fitnesswereld kan volgen en die je gereed maakt om een betere fitnesstrainer te worden.

  |   Rotterdam

Ik vond het super leuk. Ik heb ook andere leraren kunnen ervaren doordat ik ook kettlebell level 1 heb gedaan. Merk wel echt dat er een hoog niveau qua lesgevers zijn en dat vind ik echt nice. Hierdoor wil ik echt nog meer volgen hier bij AALO. Ga zo door. TOP

  |   Rotterdam

Je krijgt hier erg goed en op een leuke wijze les. En je leert goed hoe de fitnesswereld in elkaar steekt. Ga je de fitness in moet je echt hier wezen top.

  |   Dordrecht

Doordat de opleiding best kort was heb ik toch heel wat geleerd in deze tijd. Leuke en kundige trainers die de les verzorgen. Ik wil ook echt doorgaan t/m Personal Trainer.

  |   Rotterdam

Heb het net afgerond level 2. Vond het een stuk moeilijker dan level 1 maar dat kwam meer omdat ik er zelf minder tijd voor had door mijn werk dan tijdens level 1. Het is een goeie uitgebreide opleiding die je echt niet wilt missen. En nu op naar level 3 & 4.

  |   Anoniem

Heel interessante opleiding. Inhoud is erg duidelijk en de AALO trainer Erik heeft alles ook op een leuke manier uitgelegd, zodat je de theorie nog sneller kan begrijpen. Ik zou deze opleiding sowieso aanbevelen, ook wanneer je twijfelt om dit te gaan doen. Je leert veel en in combinatie met de stage die je gaat volgen, kun je alles meteen in de praktijk toepassen.

Ook een review over Fitness Trainer A Pakket plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *