|   Den Haag

Leerzame opleiding. Alleen was het de eerste keer en vond ik het nog een beetje slordig overkomen.
Had graag wat meer willen over waarom we bepaalde oefeningen doen en nog een aantal oefeningen extra willen zien.
Voor de rest was het goed te begrijpen en werd er leuk lesgegeven.
Conclusie: leuke opleiding en goed qua aanvulling op je fitnesswerk. Voor mensen zonder fitness diploma's vind ik dat zij bepaalde kennis zullen missen om als Kettlebell trainer aan de slag te gaan.

  |   Noordhoek

Tijdens mijn eigen trainingen en trainingen die ik geef gebruikte ik al kettlebels, dus vandaar dat ik er al een hele hoop over wist. Maar alsnog heb ik tijdens de cursus veel geleerd over dingen die eigenlijk super handig zijn om nog beter te werken met kettlebels. Ik had nog wel meer oefeningen willen leren. Het was een ontzettend leuke groep en de lesgeefer was erg gedreven en wilde ons veel leren.

  |   Bussum

Een leuke en leerzame training dag, echter aangezien erg ook mensen zonder sportopleiding mee kunnen doen, vind ik het te kort voor sommigen om alle oefeningen correct uit te leren voeren.
Een extra aanvulling met meer oefeningen om de enthousiasme bij je klanten te kunnen houden heb ik wel gemist.
Verder erg leuke instructie en goeie trainer.

  |   Bussum

Ik heb cursus Aalo kettlebel trainer gevolgd.
Ik vond dat de cursus enthousiast gegeven werd.
Ik had alleen graag wat meer oefeningen gezien.

  |   Leeuwarden

Leuke en leerzame opleiding, lesgever was enthousiast. Oefeningen waren leerzaam, had echter graag gezien hoe dit toe te passen in een les en een eventuele lesopbouw. Nu waren het losse oefeningen.

  |   Den Helder

Was een leerzame opleiding, had wel graag wat meer achtergrond informatie over verschillend oefeningen willen hebben. Wel leuke dag gehad maar 1 instructeur om mensen te controleren voor zo'n grote groep misschien toch te weinig. Maar verder prima verzorgt.

  |   Arnhem

Leuke en leerzame cursus! Er wordt een goede basis gelegd om zelfstandig aan de slag te gaan met kettlebells. Er wordt veel aandacht besteed aan 'safety in training' en het juist uitvoeren van de technieken.
Een vervolg op de cursus zou mooi zijn, met wat meer verdieping en didactiek voor de enthousiastelingen.

  |   Schinveld

Ontzettend leuke en gemotiveerde instructor tijdens de opleiding. We hebben heel erg veel geleerd en ontzettend veel gedaan! Het was super leerzaam en ontzettend goed uitgelegd. Enige verbeterpunt voor de opleiding is dat ik een toetsingsmoment miste.

  |   Rotterdam

Nuttige training.
Goede basis voor mn personen die weinig tot geen ervaring hebben met Kettlebel.
Vindt deze cursus dan echt niet voldoende om iemand zonder ervaring als Kettlebel instucteur direct aan de slag te laten gaan.
Voorstel zou zijn om met levels(bijvoorbeeld Basic,Advanced,Master .) te gaan werken of anders een meerdaagse er van maken zodat er meer oefeningen gedaan en behandeld kunnen worden.
Instructeur heeft meer dan voldoende kennis en heeft een fijne manier van lesgeven..
Mochten er vervolg cursussen komen mbt KB dan zou ik die zeker gaan doen..

  |   Heenvliet

Leerzame opleiding. Had meerdaags mogen zijn. Dan was er meer tijd geweest voor verdieping en oefening.Verder prima instructeurs en locatie.

  |   Delft

De opleiding werd met veel enthousiasme gegeven en met kennis van zaken. Graag had ik meer oefeningen willen leren. De gegeven oefeningen deed ik al 1,5 jaar en ben opzoek naar meer specifiekere oefeningen. Graag een vervolgcursus.

  |   roosendaal

Was mijn eerste opleiding erg leuk heb een hoop opgestoken voor later super

  |   Moordrecht

Deze opleiding is leuk, praktijkgericht en gezellig. Je mag een dagje spelen met Kettlebells. Je verbetert je techniek, je vergroot je kennis en je breidt je arsenaal aan oefeningen uit zodat je je klanten nog beter hun resultaat kunt laten behalen. Leuke trainer met een scherp oog voor techniek en voldoende kennis om keuzes te onderbouwen. De dag werd afgesloten met een praktische test om te zien of je alle oefeningen voldoende kunt uitvoeren om anderen hierin te begeleiden. Top.

  |   Den haag

Super opleiding, top trainers

  |   groningen

het was leerzaam want er zijn zovele kettlebelt uitvoering en hier leer je de orginele uitvoering uit rusland de echte basis het enige nadeel vond ik de ontvangst dat mag beter zodat iedereen zijn spullen kan opbergen want dat vond ik niet zo veilig.

  |   ROTTERDAM

Goede opleidingdag in Den Haag, leuke docent, uitleg veiligheid en diverse oefeningen en waarom, waarvoor daarna oefenen en bij elkaar beoordelen en coachen. Kennis van anatomie en fysiologie of fitness/sport opleiding is wel handig om bewegingen van anderen goed te beoordelen en coachen. Iets meer oefeningen misschien in vervolg cursus? Goede basis conditie ook nodig anders houdt je het niet vol.

  |   Rotterdam

De opleidingsdag in Den Haag was leerzaam met een enthousiaste en goede docent.De kettlebell had ik alleen nog maar gezien op de sportschool en was benieuwd.Deze dag heeft mij tot een kettlebell liefhebber gemaakt en ik kijk uit naar de vervolg opleiding.De indeling waarbij je elkaar coachte in ploegjes van drie vond ik erg goed omdat je door de verschillende achtergronden je visie enorm kon verbreden.Al met al een geslaagde dag met een leuke groep studenten geweest.Deze opleiding is van harte aan te bevelen voor jong en oud.

  |   Capelle aan den IJssel

Ik trainde al regelmatig met de kettlebelt, dus de oefeningen die getoond werden waren niet nieuw voor mij. Toch was het een leerzame dacht, het bleek dat ik sommige oefeningen verkeerd uitvoerde en ook kreeg ik meer inzicht/achtergrond info m.b.t . bepaalde oefeningen.
De les werd gegeven door Jorden in Den Haag en zowel over locatie als instructeur ben zeer te spreken.
Jorden heeft verstand van zaken en kan alles goed voor het daglicht brengen.
De locatie was goed alleen lastig te vinden aangezien het onderdeel is van meerdere gebouwen.
Misschien handig om er in de toekomst iets duidelijker de precieze locatie te melden dan alleen het adres.
Ik begreep van Jorden dat er een level 2 of advance cursus komt en ik ben zeker van plan die ook te volgen

  |   Almere

Ik heb de Kettlebell trainer lvl 1 opleiding in Den Haag gevolgd en vond de trainingsdag zelf leuk en leerzaam. Instructeur komt enthousiast over. De theoretische onderbouwing stamt deels uit oude bronnen en er zitten in het studieboek een paar fouten. Al met al is het zeker een toevoeging voor de trainer die al met kettlebells werkt of dat graag wil gaan doen maar zonder ook de lvl2 en lvl 3 cursus te volgen is het weinig toepasbaar.

  |   Egmond

Het was even zoeken, maar na een kleine zoektocht de juiste plek gevonden. Ik had een hippe sportschool verwacht met allerlei fancy apparaten. Maar gelukkig het was ruig en rauw!! Leuke gemoedelijke sfeer. De theorie kwam vooral in de ochtend aan bod en in de middag mochten we onder zeer deskundige begeleiding van Vincent de techniek zelf gaan uitoefenen. Super leerzaam en het was lekker om in beweging te komen. Samen met 3 stoere dames en nog 1 heer sloten we af met een lekker intensief bloke Kettlebell training! Dank voor de mooie leerzame dag!

Ook een review over Kettlebell Trainer Level 1 plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *